Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan srác, aki egyetemen a wc-ben kiverte magának, vagy akár mással, vagy gondolt rá, hogy nem csak egyedül?
Figyelt kérdés
21f2024. máj. 5. 12:12
21/36 anonim válasza:
Én nőnemű vagyok de a wcben sok pasi járt már a számban meg bele is pisiltek.
22/36 anonim válasza:
Én általános iskolában vertem ki a wc-n szünetekben.
23/36 anonim válasza:
Szerintem az összes iskolámban kivertem a mosdóban legalább egyszer. És ezzel nem vagyok egyedül. Az, hogy mással, az már ritkább, de simán elképzelhető.
24/36 anonim válasza:
Nálunk az volt a divat hogy a szánkba verik a fiúk. Én is kaptam sokat, le kellett nyelni.
25/36 anonim válasza:
Én már általánosban úgy vertem a farkam a wc-ben, mint a gép. Akkorákat spricceltem....
Egyetemy hagyjuk már...
26/36 anonim válasza:
Nem egyetemen de hazibuliba törtent olyan hogy ranyitottam egy haveromra miközbe verte wcn.
Persze lett folytatasa is de nem bantam meg 😄
29/36 anonim válasza:
#28 Jól tetted, kár lett volna kihagyni a lehetőséget.
30/36 anonim válasza:
#20 mikor a forró gci a kezedre megy azt lenyalhatod majd mindketten elpirultok hogy mi a f*sz történt 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!