Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk volt futyi ellenőrzés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk volt futyi ellenőrzés nektek tini korban otthon vagy orvosnál?

Figyelt kérdés

Ha igen hogyan volt

Kinek volt?

ápr. 3. 20:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Otthon egy darabig volt, később egyszer suliban.
ápr. 4. 16:26
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Iskolában orvosi vizsgálaton nálunk is megnéztek, illetve megtapogattak mindent, beleértve a heréket és a fitymát is. Szerintem ezzel nincs semmi probléma, tök hasznos dolog, segít kiszűrni az esetleges problémákat. Ami talán minimálisan zavaró volt, hogy a vizsgálat nálunk is csoportosan zajlott. Szóval nem úgy egyedül mentél be, mint egy rendes háziorvosi vagy szakorvosi vizsgálaton, hanem egyszerre többen. És aztán a többiek előtt kellett vetkőzni meg maga a vizsgálat is előttük zajlott. De hát ez meg nyilván azért van, hogy a folyamatot felgyorsítsák vele, amire a létszám miatt ilyenkor szükség van.
ápr. 4. 21:08
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
én ezt a csoportos vizsgálatot kellemetlenül éltem meg.. nagyon kellemetlen kb megalázásnak éreztem már.. az ok hogy kell egy ilyen vizsgálat de ne állítsanak már sorba mint a tárgyakat egy rossz piacon.. esetleg úgy ok lett volna ha iskola által kapnak szüleim valami egészségügyi beutalót hogy ne osztállyal/tanárral kelljen menni, hanem magánba gyerekosztályon.. nem hiszem el hogy ezt kúltúrált módon nem lehetne megoldani valahogy.. legalábbis az akkori időben mikor nem volt ennyire gáz az orvosi ellátás.
ápr. 4. 21:17
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja, a mai napig tudom, kinek volt fitymaszűkülete, meg fennmaradt golyója az osztályban…
ápr. 4. 21:43
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is azzal volt bajom, hogy a vizsgálat csoportos volt, nulla diszkréció. Emlékszem, hogy az orvos nagyon bejött, magas volt és izmos, szép nagy bajússzal
ápr. 4. 22:12
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk otthon volt
ápr. 5. 05:07
 17/20 anonim ***** válasza:
iskolaorvosnál heréket megtapogatta + bőrt hátrahúzta. és amúgy egész soknak volt szűkülete
ápr. 7. 15:20
 18/20 anonim ***** válasza:
Otthon szokott lenni.
máj. 9. 09:19
 19/20 anonim ***** válasza:

Én tini koromban úgy napi 3-4x ellenőriztem.

Otthon is, meg ahol tudtam zavartalanul ellenőrizni, hogy az újonnan felfedezett funkcióját még mindig betölti-e.

máj. 9. 09:39
 20/20 anonim ***** válasza:
Nálunk volt otthon is és orvosi vizsgálaton is
máj. 29. 05:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!