Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk volt futyi ellenőrzés nektek tini korban otthon vagy orvosnál?
Figyelt kérdés
Ha igen hogyan volt
Kinek volt?
ápr. 3. 20:48
11/20 anonim válasza:
Otthon egy darabig volt, később egyszer suliban.
12/20 anonim válasza:
Iskolában orvosi vizsgálaton nálunk is megnéztek, illetve megtapogattak mindent, beleértve a heréket és a fitymát is. Szerintem ezzel nincs semmi probléma, tök hasznos dolog, segít kiszűrni az esetleges problémákat. Ami talán minimálisan zavaró volt, hogy a vizsgálat nálunk is csoportosan zajlott. Szóval nem úgy egyedül mentél be, mint egy rendes háziorvosi vagy szakorvosi vizsgálaton, hanem egyszerre többen. És aztán a többiek előtt kellett vetkőzni meg maga a vizsgálat is előttük zajlott. De hát ez meg nyilván azért van, hogy a folyamatot felgyorsítsák vele, amire a létszám miatt ilyenkor szükség van.
13/20 anonim válasza:
én ezt a csoportos vizsgálatot kellemetlenül éltem meg.. nagyon kellemetlen kb megalázásnak éreztem már.. az ok hogy kell egy ilyen vizsgálat de ne állítsanak már sorba mint a tárgyakat egy rossz piacon.. esetleg úgy ok lett volna ha iskola által kapnak szüleim valami egészségügyi beutalót hogy ne osztállyal/tanárral kelljen menni, hanem magánba gyerekosztályon.. nem hiszem el hogy ezt kúltúrált módon nem lehetne megoldani valahogy.. legalábbis az akkori időben mikor nem volt ennyire gáz az orvosi ellátás.
14/20 anonim válasza:
Ja, a mai napig tudom, kinek volt fitymaszűkülete, meg fennmaradt golyója az osztályban…
15/20 anonim válasza:
Nekem is azzal volt bajom, hogy a vizsgálat csoportos volt, nulla diszkréció. Emlékszem, hogy az orvos nagyon bejött, magas volt és izmos, szép nagy bajússzal
17/20 anonim válasza:
iskolaorvosnál heréket megtapogatta + bőrt hátrahúzta. és amúgy egész soknak volt szűkülete
19/20 anonim válasza:
Én tini koromban úgy napi 3-4x ellenőriztem.
Otthon is, meg ahol tudtam zavartalanul ellenőrizni, hogy az újonnan felfedezett funkcióját még mindig betölti-e.
20/20 anonim válasza:
Nálunk volt otthon is és orvosi vizsgálaton is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!