Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk volt futyi ellenőrzés nektek tini korban otthon vagy orvosnál?
Ha igen hogyan volt
Kinek volt?
fhuu de utáltam ezt..
#4 nem úgy van hogy hivatalosan nem nyúlhatna hozzá ha nem műtéti állapotban vagy? o.o
Nekem mindig magamtól kellett hátra húzni, nem orvos csinálta
Fityma és herevizsgálat volt.
Kell is, mert mindkettő nagyon kellemetlen, ha későn veszik észre.
Főleg ha nem száll le időben a here, meddőség is lehet belőle.
A fitymaszűkület sem lehet rózsás.
14 évesen iskolaorvosnál.
3-an mentünk be egyszerre.
Alsógatyára kellett vetkőzni, aztán miután megmérte a magasságot, súlyt, stb. le kellett toljuk a gatyót és hátrahúzni teljesen a fitymát a makk mögé, majd vissza. Aztán a doki megtapogatta a zacsiban a mogyikat.
A végén megdícsérte mindhármunk farkát. :))
7-es, nekem is pont így volt!
Te vagy az Pisti?
Nekem 14 éves koromig általános suliban a sulidokit nem érdekelt semmi, így addig a szüleim ragaszkodtak hozzá, hogy apámnak meg kellett mutatnom havonta. A gimis sulidoki viszont levetkőztet minket, így amióta középsulis vagyok, csak a vizsgálaton nézik meg. Kettesével megyünk be, először alsógatyában, majd a többi vizsgálat után letoljuk a boxert, egymás mellett állva felhúzzuk a fitymát, ő meg megtapintja a heréket. Utána lehet öltözni.
Nem mondanám cikinek, mivel öltözőben zuhanyzáskor még többet látunk egymásból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!