Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek ez mar biszexualitas?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mar biszexualitas?

Figyelt kérdés

Beleültem haverom ölebe mert elfoglalta a szekemet, erre egy ideig igy voltunk aztan ugy csinalt mint aki meg akarna dugni, de nem szalltam le rola ezutan se, mert ott akartam ülni, aztan ereztem hogy meg kemenyedik a farka.

Mondta hogy ha zavar szalljak le de nem akartam hagyni magam igy maradtam.

Igy sokkal erösebben kezdett el nadragon keresztül "dugni" aminek a vege az lett hogy nem szalltam le rola es nekem is meg kemenyedett.

Most akkor biszex vagyok vagy ez mi volt?

2024. febr. 26. 15:33
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
39%
#10-es, az, hogy a matematika “nem egzakt”, elég magabiztos kijelentés. Pedig a matematikánál semmi sem egyértelmű és félreérthetetlen. Összeadni ugyan többféleképpen lehet két számot, de a számol közötti viszonyrendszer sosem fog változni. Az, hogy van többféle számrendszer létezik, sem azt jelenti, hogy mindent úgy értelmezünk, ahogy akarjuk, hanem adott feladathoz vagy környezethez milyen számkészletbeli limitációkat szabunk, de azok is átalakíthatók egymásba. A matematika nem hit kérdése. A Pi értéke 3,14, akár elhiszed, akár nem. Ha másképp értelmezed, nagyon fura eredményeket kapsz, akár a fizikában, akár ha 3D grafikai motort készítsz. Én mindig azt mondom, hogy a matek, a fizika és a kémia a biztos, minden más nem.
2024. jún. 22. 08:45
 22/27 anonim ***** válasza:
54%

*” sem egyértelműBB és félreérthetetlen.”

Bocsánat, gyorsan gépeltem és nem olvastam át a hozzászólásomat, találtam még benne mondattanilag helytelen dolgokat ezen kívül is.

Az, hogy melyik matematikus milyen tételt vagy formulát dolgoz ki valaminek a kiszámítására, az az eredményen nem változtat. Többféleképpen ki lehet számolni UGYANAZT, de az eredmény nem lesz más, csak könnyebb lesz a dolgod.

Itt van egy példa, hogy mi történik akkor, ha a hasraütésszerűen a PI-t nem 3,14-nek értelmezzük: [link]

Szóval, hogy magunkat bi-nek vagy melegnek vagy heterónak kategorizáljuk, az hit kérdése, ahogyan az is, hogy mindenki más istent képzel el magának. Ezek szubjektív dolgok. A matek viszont objektív, ahol a tételek megállják a helyüket, max. később jön egy újabb tétel, ami még pontosabb megközelítéssel számolja ki ugyanazt a keresett számot.

Szóval a szexuális orientáltságot összehasonlítani a matekkal hülyeség, mert az egyik egy humán dolog, a másik meg reál. Maximum az ember alapvető sejtfolyamatai írhatók le fizikai- és kémiai képletekkel, de az érzelmek, főleg a szexuális érdeklődés már nem.

2024. jún. 22. 11:43
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a 6-os írta, homoerotikus játszadozás.

Szerintem azért van benne egy adag biszexualitás is, de ezt neked kell letisztáznod magadban.

2024. jún. 23. 10:31
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem legalább biszex vqgy, ha nem is meleg.

De semmi gond ezzel.

szept. 16. 09:26
 25/27 anonim ***** válasza:
21%
Ahelyett h tökön vàgtad volna 😃 legközelebb nem állt volna fel neki
szept. 25. 13:45
 26/27 cinderella_ ***** válasza:
76%
Egy heteroszexuális nem kérdőjelezi meg, hogy hetero-e? 💁‍♀️
okt. 20. 18:13
 27/27 anonim ***** válasza:
38%
Nem biszexualitás. Nem is homoszexualitás. Ezek hosszú távú fantáziákat, vágyakat, vonzalmakat jelentenek, nem egy szimpla merevedést.
dec. 8. 01:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!