Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mar biszexualitas?
Beleültem haverom ölebe mert elfoglalta a szekemet, erre egy ideig igy voltunk aztan ugy csinalt mint aki meg akarna dugni, de nem szalltam le rola ezutan se, mert ott akartam ülni, aztan ereztem hogy meg kemenyedik a farka.
Mondta hogy ha zavar szalljak le de nem akartam hagyni magam igy maradtam.
Igy sokkal erösebben kezdett el nadragon keresztül "dugni" aminek a vege az lett hogy nem szalltam le rola es nekem is meg kemenyedett.
Most akkor biszex vagyok vagy ez mi volt?
*” sem egyértelműBB és félreérthetetlen.”
Bocsánat, gyorsan gépeltem és nem olvastam át a hozzászólásomat, találtam még benne mondattanilag helytelen dolgokat ezen kívül is.
Az, hogy melyik matematikus milyen tételt vagy formulát dolgoz ki valaminek a kiszámítására, az az eredményen nem változtat. Többféleképpen ki lehet számolni UGYANAZT, de az eredmény nem lesz más, csak könnyebb lesz a dolgod.
Itt van egy példa, hogy mi történik akkor, ha a hasraütésszerűen a PI-t nem 3,14-nek értelmezzük: [link]
Szóval, hogy magunkat bi-nek vagy melegnek vagy heterónak kategorizáljuk, az hit kérdése, ahogyan az is, hogy mindenki más istent képzel el magának. Ezek szubjektív dolgok. A matek viszont objektív, ahol a tételek megállják a helyüket, max. később jön egy újabb tétel, ami még pontosabb megközelítéssel számolja ki ugyanazt a keresett számot.
Szóval a szexuális orientáltságot összehasonlítani a matekkal hülyeség, mert az egyik egy humán dolog, a másik meg reál. Maximum az ember alapvető sejtfolyamatai írhatók le fizikai- és kémiai képletekkel, de az érzelmek, főleg a szexuális érdeklődés már nem.
Ahogy a 6-os írta, homoerotikus játszadozás.
Szerintem azért van benne egy adag biszexualitás is, de ezt neked kell letisztáznod magadban.
Szerintem legalább biszex vqgy, ha nem is meleg.
De semmi gond ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!