Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek ez mar biszexualitas?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mar biszexualitas?

Figyelt kérdés

Beleültem haverom ölebe mert elfoglalta a szekemet, erre egy ideig igy voltunk aztan ugy csinalt mint aki meg akarna dugni, de nem szalltam le rola ezutan se, mert ott akartam ülni, aztan ereztem hogy meg kemenyedik a farka.

Mondta hogy ha zavar szalljak le de nem akartam hagyni magam igy maradtam.

Igy sokkal erösebben kezdett el nadragon keresztül "dugni" aminek a vege az lett hogy nem szalltam le rola es nekem is meg kemenyedett.

Most akkor biszex vagyok vagy ez mi volt?

2024. febr. 26. 15:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
42%

#10 az ész érveknek nem a szokáson kellene alapulni, hogy egyes típusok mondják. Én más típus vagyok, mégis hasonlóan vélekedem. A kategorizálás irreálisan merev hozzáállás, véleményem szerint, Esetleg pl a matematikában és ahhoz hasonló egzakt vonatkozásokban lehet némi reaéálitása, holott még a matek se teljesen egzakt!

Sokkal reálisabbnak tartom a megközelítő paraméterekkel történő minél pontosabb körülírást, mint a fogalmakkal dobálózást...

Mivel MÉG a matematikában is sok minden: attól függ! Lásd: Bólyaiak, Euklidesz, a számrendszerek, stb. A többi dolog meg pláne bekategorizálhatatlan.

Csak kérdelek: az nem tűnt még fel, hogy ahány ember, annyiféleképpen használja a kevésbé egzakt fogalmakat?

Mert ez így van! Pl "hiszel istenben?" - tipiksu példa, csak elfelejtik sokan, hoyg aháyn ember, annyifélét ért "isten" fogalma alatt, példának okáért.

És ha így van, sok értelme pláne nincs a merev kategóriáknak! Ésszerűtlen, félreértésekhez velező korlátoltságnak gondolom a merev kategorizálást.

Amit te csinálsz, azt úgy hívják: túláltalánosítás: "ilyenek a biszexek...". Pedig ahány biszex, annyiféle!!

Valójában ahány emberm, annyiféle. Biztosan vannak ködösítő emberek is, amirőkl te írsz, akik nem szeretik a kategorizálást. Csak elfelejted: nem lehet egy kalap alá venni az embereket, mert mindenki egy egyén!

Én például nem ködösítás miatt vetem el áltaában a merev kategorizálást, hanem épp ellenkezőleg: a kategorizálás az, ami téveszméket szűl, és/vagy félreértéseket. Érveltem, mi módon okozza.

Ha viszont tendenciózusan, a témát mind jobban bepontosítva, megközelítve paraméterezzük az adott egyént (vagy az adpott dolgot), az élesebben láttatja a valóságot.

A mereven kategorizáló emberek között is van sokféle, ki iylen ,ki oylan okoból teszi, hogy mereven kategorizálás. Vannak közöttük, akik például érzelmi bizonytalanság miatt teszik, mivel a merev kategória egy hamis érzelmi biztonséágérzetet nyújt számukra, és/vagy egy illuzórikus hovatartozásérzést.

Vannak olyan mereven kategorizálók, akik csordaszellemből ilyenek, és mert ne mérnyalt ,en mkifinomult az iltellektusuk, ahne mfekete-fehér: vagy fehérhez kell sezrintük tartozni, vagy feketéhez.

És léteznek intellektuálisabbak között is mereve nkategorizálók, további egyéb okoból,.hiszen közöttük is sokféleség jellemző.

Kinsey-ről még nem hallottál? Még ő is skálákban gondolkodik:

[link]

De én merev határt se szabok, hogy "itt a skálák széle". Azt is irreálisnak tartom. Ahány ember: annyiféle.

Az egyszerűség kedvért én pusztán rövidítésként szoktam mondani, hoyg biszex férfi vagyok, de csakis akor és azért, ha tömören akarok fogalmazni. Mégis ha van mód kifejtenem, hozzá szoktam tenni: én is, mint eredetileg mindenki: egyszeri és megismételhettlen egyén vagyok, sőt, folyton alakul, fejlődő, változó egyének vagyunk.

Nem pedig skatulyák. Különféle jellemzőim vannak, hogyan szeretek szexelni pasival, sőt, másik pasival részben más az igényem, és évről évre az igényem is változhat, sőt, az önismeretem is tövább mélyülhet. És ez mindenkire vontakozik, vagy vonatkoznia kellene nagyjából. Úgy gondolom.

2024. márc. 1. 21:21
 12/27 anonim ***** válasza:
70%
Mivel itt lány szerepe fel sem merült ez egy meleg dolog volt.
2024. márc. 5. 20:55
 13/27 anonim ***** válasza:
17%
Jobb esetben, rosszabb esetben homár.
2024. ápr. 15. 15:11
 14/27 manly ***** válasza:
19%
Homo vagy ha nem is tudtad eddig.
2024. ápr. 22. 17:28
 15/27 anonim ***** válasza:
Mennyi idosek vagytok?
2024. jún. 6. 08:45
 16/27 A kérdező kommentje:
25 evesek vagyunk
2024. jún. 6. 13:29
 17/27 anonim ***** válasza:
78%

Ettol szerintem nem vagytok bi. Siman lehet, hogy csak kanosak voltatok es marhulas kozben felallt. Sokszor lattam havert igy pl birkozaskor. Nem jelent semmit.

Ha szeretned pl meztelenul es latni, csinalni ezt-azt az mar lehet bi viszont azzal sincs semmi gond amig nektek jo.

Nem kell ezekkel a cimkezesekkel nagyon foglalkozni.

2024. jún. 6. 14:26
 18/27 anonim ***** válasza:
40%
Aut hittem valami kozepsulisok vagytok,akik hulyulnek, kalandoznak... erre lassan harminchoz kozeledtek, igy mar masabb...
2024. jún. 6. 17:55
 19/27 anonim ***** válasza:
80%
Annyira kellett neki az a szék, hogy konkrétan ruhán keresztül megbaszatta magát 😅😅 és álló fasszal tovább ott ül xd
2024. jún. 6. 17:57
 20/27 anonim ***** válasza:
55%

Kérdező, 25 évesen ilyet nem is kellene kérdezned. Te is tudod, hogy langyi vagy, ha nem is meleg ! Barátnőről nem írtál, ha van akkor inkább biszex.

Ha 15 évesek volnátok, akkor ez csak egy játék, egy hülyülés. Az sem jelentene semmit, hogy felállt, hisz a párzó mosgástól, a gondolattól egy személy közelségétől feláll abban a korban. Sokszor spontán is a semmitől.

De 25 évesen már más, nyugodtan ülj az ölébe meztelenül, nézd meg úgy mit csinál a haver??

2024. jún. 14. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!