Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mar biszexualitas?
Beleültem haverom ölebe mert elfoglalta a szekemet, erre egy ideig igy voltunk aztan ugy csinalt mint aki meg akarna dugni, de nem szalltam le rola ezutan se, mert ott akartam ülni, aztan ereztem hogy meg kemenyedik a farka.
Mondta hogy ha zavar szalljak le de nem akartam hagyni magam igy maradtam.
Igy sokkal erösebben kezdett el nadragon keresztül "dugni" aminek a vege az lett hogy nem szalltam le rola es nekem is meg kemenyedett.
Most akkor biszex vagyok vagy ez mi volt?
Nem számít mi vagy, minek vallod magad.
Ha a szexben jól esik bármi, akkor csinàld és ne foglalkozz a sok beszòlogatòval negatív, kommentekkel.
Mit nyersz avval, ha bekategorizálod magad?
És mit nyernétek avval, ha szexelnétek is végre?
Én pl nem BEKAtegorizálom, hanem BEKApom, mint BÉKA a legyet. :P
Nem, nem Zsolti vagyok, Belga se! :)
9) azert jo az ember, ha tudja mi. Konnyebb idovel az elfogadas is ezt a "ne kategorizald be magad" nagyreszt latens biszexek szoktak mondani, akik maguknak sem valljak be, hogy biszexek es orokke a "hetero" kategoriaban akarnak maradni, mert gyavak kilepni.
Nincs baj azzal, hogy biszex, ne beszeld le róla, hogy valojaban elfogadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!