Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Vajon az aktív biszex pasik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon az aktív biszex pasik többsége így van ezzel?

Figyelt kérdés

Aki esetleg nem ismerné az aktív kifejezést, azt jelenti, hogy csak dugni szeret, azt nem szereti ha őt dugják.

Szóval aki ilyen az vajon főleg csajokat szeret dugni, de pasival is úgy van, hogy az is egy hasonló dolog szóval az se rossz, de inkább csak akkor csinálja ha nincs lehetősége nővel szexelni?

2023. dec. 29. 21:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Én biszex vagyok, de pasikkal csak passzív
2023. dec. 29. 21:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha férfivel vagyok, én is passzív vagyok mindig.
2023. dec. 30. 10:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Pasikat csak szopatok főleg.
2023. dec. 30. 11:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem, hanem az aktívok is, a passzívok is különféle okokból olyanok. Én pl biszex férfiként szeretek csajokat dugni és férfiasnak érzem ettől magam, míg a női oldalam pasikkal élem ki, tehát passzív szerepben vagyok leginkább (úgynevezett uni-passzív vagyok, erre lentebb kitérek), szopok, és dugatnám is magam.

De vannak aktívok, akik nem csupán jobb híján dugnak msik férit, ahogy megfogalmaztad, hanem mert kifejezetten vonzódnak férfiakhoz is, mégpedig aktív szerepben.

És persze akadnak olyan aktívok is, akik csak jobb híján, mint pl katonaságon, börtönökben, meg a matrózok között stb, napokra, hetekre, hónapokra férfiakkal összezártság okán.

Sokféle aktív és sokféle passzív létezik.

(Passzívok között vannak pl szubmisszívek, akár mazochisták, azonban vannak -mint én- akik egyáltalán nem mazochisták, sem szubmisszívak, hanem pusztán a női oldalukat élik ki pasival.)

Sőt, nincsenek a szexualitásban éles kategória határok, a biszex skálán belül valaki homóbb, mások heterósághoz állnak közelebb. Aztán van, aki az orált szereti, az anált nem, aztán van, aki épp fordítva és van, aki mindkettőt.

Ezen kívül az aktív-passzív szerep is egy skála!! Mivel van, aki full passzív, van, aki inkább passzív (azaz uni-passzív), továbbá léteznek uni-k (ők kb egyformán szeretnek a passzív illetve aktív szerepben is lenni), vannak akik inkább aktív szerepben szeretnek lenni (uni-aktív), továbbá léteznek full aktívak is.

2023. dec. 30. 16:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Dugásban csak aktív vagyok,de szopni én is szeretek.Ha a passzív engedi vagy

igényli leszopom,lenyelem...

2024. jan. 4. 10:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem attol fugg melyiket szereti jobban dugni, hogy a skalan inkabb a hetero vagy a meleg fele huzodik.
2024. jan. 18. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!