Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi és meleg pasik, ti orál esetén mit értetek passzív illetve aktív alatt? Azt vettem észre, hogy a többség a szopót érti passzív alatt, de egyesek fordítva mondják.
Én a szopót mondom passzívnak, és szerintem a többség is, de szavazzátok meg, légyszi. :)
(Feltételezem, azért mondják egyesek a szopatót passzívnak, mert általában hagyja magát, hogy csinálja rajta, aki szopja. De ugye mi van, amikor a szopató megdugja a másik száját... akkor máris aktivizálja magát a szopató...)
Egyébként a másik, tipikusan félreérthető megfogalmazás: orált adni / orált kapni. :) Elméletileg bármelyik lehet passzív / aktív,
szopó / szopató.
Az előttem szóló kíváloan írta le.Én dugásban kizárólag aktív vagyok,de
szopni szopok.A passzívat bemelegítésként szopom és ha akarja le is
szopom
Valóban kíválóan írta le, legfőképpen érthető, világos, letisztult módon fogalmazta meg, idézem:
"mert análban aktívok is szoktak szopni".
Hozzáteszem, elég csak olvasgatni a biszex és a meleg részeket itt, tömegesen olvasni aktív orál, illetve passzív orál kifejezéseket.
"cuminál nem is nagyon hallottam, hogy valaki aktívozna, passzívozna."
Hallani nem, de ha olvasol itt, akkor olvasnál ilyet tömegesen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!