Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lehet aktívból passzív vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet aktívból passzív vagy épp fordítva?

Figyelt kérdés
2021. aug. 25. 04:50
 1/4 -remete- ***** válasza:
92%
Igen. Szerintem ez szenvedély és kémia kérdése. Bár van aki rögzül egy egy szerepre. Nekem megy mind a kettő partnertől függően.
2021. aug. 25. 06:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Jó kérdés. Hogy ez adottság, vagy egy választott "szerep", azt nem tudom. Vannak kifejezetten (úgymond "full") csak ilyenek, vagy csak olyanok. Aztán vannak az unik (ahogy előző jól írta, helyzet- és/vagy partnerfüggően, nekem ez tetszik a legjobban). És olyanok is, akik egyiknek, vagy másiknak tartják magukat, de nyitottak, kíváncsiak a másikra is. Szerintem mindegyik jó. Kinek-kinek vágyai, igényei szerint :) Viszont azt nem tudom elképzelni, hogy valaki x idő aktívkodás után csak passzív szerepet akar, vagy fordítva.
2021. aug. 25. 08:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Emberfüggő szerintem. Van aki a másik kedvéért bevállalja vagy bizonyos partnerrel megkívánja a másik oldalt. És rájön hogy tetszik neki és uni lesz. Vagy más szerepek vonzzák bizonyos életszakaszokban.

Van aki meg annyira aktív vagy passzív hogy nem tudná bevállalni az ellenkezőt, sajnos én is ilyen vagyok. Azért még reménykedem hogy változik.

2021. aug. 25. 08:13
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
passzív vagyok, de az eddigi kapcsolatokban mindig passzivval hozott össze a sors így jobbára az aktív szerep jutott, de élveztem
2023. jún. 11. 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!