Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzívból van több láthatóan. Nem Pesten lakom, de vidéki nagyvárosban és ha felmegyek a romeo-ra, egyből megrohamoznak levelekkel. Jó, amúgy nekem az uni is passzívnak megy el, mert a lényeg hogy én dughassam a másikat. De ha csak a keresőben végignézek úgy, hogy mindenkit mutasson, akkor mindig több passzívat mutat, mint aktívat.
Amúgy csak dugásban vagyok aktív én is (de abban tényleg), mert a kölcsönös szopásban benne szoktam lenni. De a legtöbb srác azt szeretné, ha nyársra húzná őt valaki.
25/F, aktív
Ez csak attól függ, hol húzod meg a kettő közötti átmenetben a határt.
Nálam például csak a nagyon-nagyon lányos, teljesen férfiatlan, babaarcú, nagyhajú, kedves, cuki, aranyos fiúcskák jönnek szóba, ebből kifolyólag én úgy érzékelem a világot, hogy sima homokos férfiból Dunát lehetne rekeszteni, legalább is lépcsőházanként van belőlük három, passzívból meg megyénként születik 30 évente egy vagy kettő ilyen angyalka. Jó, tudom, vannak ilyek szőrös-szakállas-bőnadrágos-sörszagú figurák, akik magukat passzívnak nevezik... csak én eleve nem nevezem őket annak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!