Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi és meleg pasik, ti orál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi és meleg pasik, ti orál esetén mit értetek passzív illetve aktív alatt? Azt vettem észre, hogy a többség a szopót érti passzív alatt, de egyesek fordítva mondják.

Figyelt kérdés

Én a szopót mondom passzívnak, és szerintem a többség is, de szavazzátok meg, légyszi. :)

(Feltételezem, azért mondják egyesek a szopatót passzívnak, mert általában hagyja magát, hogy csinálja rajta, aki szopja. De ugye mi van, amikor a szopató megdugja a másik száját... akkor máris aktivizálja magát a szopató...)

2023. jún. 1. 20:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
aki passzív az szeret szopni általában, de néhány aktív is szívesen szop
2023. jún. 11. 06:23
 12/19 anonim ***** válasza:
50%

Akkor írjam azt, hogy anális szexben aktív szerepet viselők is szoktak szopni? Így már érted? XD

Rendszeresen olvasom ezt a kategóriát, nem emlékszem, hogy bárki leírta volna, hogy "aktív orál" vagy "passzív orál". :'D

2023. jún. 11. 09:11
 13/19 A kérdező kommentje:
Előző, mégse olvasod olyan gyakran ezt a részt a gyakorin. Sajnos rendszeresen -és a többség- így fogalmazzák meg, hogy paszív orál, aktív orál.
2023. jún. 14. 22:23
 14/19 anonim ***** válasza:
11%
Te mit szívsz, hogy haluzol? Sehol senki nem írta.
2023. jún. 15. 01:13
 15/19 anonim ***** válasza:
49%
Én pedig azt használom, hogy adni és kapni. Kezdetben anál szerint passzív voltam és párjaim mégis szoptak.
2023. jún. 26. 11:41
 16/19 A kérdező kommentje:
Adni és kapni: ezek is félreérthető megnevezések. Adni lehet a farkat a másik szájába orálnál (ez a szopató), illetőleg adni lehet élvezetet, kényeztetést orálisan a másiknak (ez a szopó).
2023. jún. 29. 14:48
 17/19 A kérdező kommentje:

A kérdésem alatti SZAVAZÁS magáért beszél mindenesetre, 95%-ban ez nyert egy hónap alatt, tehát a kérdés kiírása óta:

A szopó a passzív, míg a szopató az aktív fél.

2023. jún. 29. 14:50
 18/19 anonim ***** válasza:
Orál-passzív: orál-adó vagy befogadó. Orál-aktív: orál-kapó.
szept. 25. 13:05
 19/19 anonim ***** válasza:
Valójában a férfi-nő felállásra hasonlít az aktív-passzív kifejezések eredete, bár ezt is el szoktuk utasítani.
szept. 25. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!