Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Magnum szaunában nyomulnak ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kamikaze2003 kérdése:

Magnum szaunában nyomulnak ?

Figyelt kérdés
Sziasztok 20 éves vagyok és gondolkozom hogy elmegyek magnumba csütörtökön szaunázni szeánszra. Mennyire fognak nyomulni fogdosni ? Ha csak szaunázni akarok? És fürdőruhát lehet viselni?

2023. dec. 3. 10:36
 1/7 anonim ***** válasza:
80%

Szia.

Nyomulni, fogdosni annyira fognak, amennyire engeded. Javaslatom, hogy ha lesz partner (20 évesen jóeséllyel kapós leszel), engedd, hogy kiverje, vagy kisz.pjon, mert közérzet javításnak is kiváló. Ha csak szaunázni akarsz azt is megteheted. Fürdőruhát nem lehet, maximum az ott kapott törölközőt magadköré csavarod.

2023. dec. 3. 14:21
 2/7 anonim ***** válasza:
67%
szerintem is csukd be a szemed és hagyd, hogy élvezésig szopjanak! Hidd el, nagyon fogod élvezni!
2023. dec. 3. 16:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem nyomulósak. De kezdeményeznek kúltúráltan ha tetszel valakinek. Nekem például az egyik dicsérte a fa -szom.. leszopott. A másik a fülembe súgta, hogy leszopna. Leszopott. A yakuziban üldögéltem amikor a melletem lévő finoman simogatni kezdte a fenekem a vízben. Amikor megemeltem a fenekem akkpr alám nyúlt. Ez azt jelentette megszeretne dugni. Félrementünk és megdugott. Kétszer :)
2023. dec. 3. 18:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondj nemet nyugodtan, ha nem akarod a kozeledeseiket. Fognak nyomulni
2023. dec. 3. 18:34
 5/7 gabor49 ***** válasza:
100%
biztos jo lehet elmennék lesz*pni valakit
2023. dec. 4. 04:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne ellenemre, ha a Magnumban nyomulnának rám. Csak ne bő 200 km-re élnék onnan. Így kimarad a lehetőség.
2023. dec. 6. 08:01
 7/7 Atrey ***** válasza:
100%
Ha tetszel valakinek akkor biztosan kezdeményezni fognak vagy hosszasa nézni téged. Engem nem szokott zavarni. Aki kitartó annak általában megadom magam.
aug. 14. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!