Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Magnum szaunában nők?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magnum szaunában nők?

Figyelt kérdés

A jelek szerint tényleg van ilyen, persze csak ritkán.

Volt valaki ilyen eseményen?

Konkrét élmény, tapasztalat?

Volt közönség? Volt értelme?

Aki nem tudná, a magnum szauna egy meleg és biszex férfiak számára fenntartott hely. Gondolhatjátok, hogy nem sakkozni jár oda a nép. Kedves nők, ti bemennétek egy ilyen helyre? Ha igen, milyen vágyakkal, reményekkel, elképzelésekkel mennétek be?

2022. dec. 15. 15:48
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
82%
A jelek szerint van?? Ezt honnan veszed? Egyébként nőként nem szívesen mennék ilyen helyre. Más szórakozóhelyen megismerkedni valakivel, akivel aztán csak egy éjszaka lesz. Meg megint más azzal a céllal szaunázni menni, hogy egy idegennel dugjak egyet.
2022. dec. 15. 16:24
 2/21 anonim ***** válasza:
54%
Én elmennék
2022. dec. 15. 19:47
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
A Magnumban péntekenként van nyitott nap amikor lehet menni nőknek is. Szólóban nem, csak a párjukkal együtt érkeznek (aki értelemszerűen biszex pasi, szóval csak magában a nőre ne spendírozz). A GG-n volt egy beszámoló amiben leírták kb. hány nő volt (nem túl sok).
2022. dec. 15. 20:27
 4/21 A kérdező kommentje:
Mi az a GG?
2022. dec. 15. 21:09
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
#4 goldengate
2022. dec. 15. 21:24
 6/21 A kérdező kommentje:

Közben találtam beszámolót.

Állítólag voltak nők/párok, de csak 1-2. Ez nekem hihető és reális.

Ami még kérdés bennem:

Volt-e ott hetero pasi? Ha igen, hogy viszonyult a melegekhez? Milyen volt neki, amikor pasi próbálkozott nála?

Mit szóltak ehhez a teljesen melegek? Nem zavarták őket a nők? Vagy le se mentek akkor? Ez esetben nem érezték magukat kizárva a "saját" helyükről?

Hogy viszonyulnak a nők a meleg pasikhoz illetve meleg szexhez?

Meg úgy általában érdekel, hogy miért akarnak a hasonló helyek mostanában nyitni a nők vagy a nem meleg pasik vagy ki tudja mik felé nyitni.

2022. dec. 16. 14:24
 7/21 anonim ***** válasza:
96%

#6 hetero pasi szerintem nem nagyon volt, homofób meg pláne nem megy meleg szexklubba. Speciel hetero vagyok, de a Magnumba nem mennék mert minek?! Ha egy melegbárban, szexmoziban stb. próbálkozik be egy meleg pasi akkor közlöm hogy köszi, de nem (ha tolakszik az már az ő baja lesz, akkor kicsit határozottabban közlöm a nemet).

A meleg pasik egy részét lehet zavarja a "konkurencia" (hogy a biszex pasikat egy nő elviszi "előlük"), a másik oldalról meg örülnek hogy így többen vannak és nagyobb a vadászterep. Aki nem akar nem megy, meg van előre hirdetve, akit meg érdekel az meg megy. Amennyire tudom nagyobb volt a létszám mint egy sima pénteki napon, szóval bejött a helynek a dolog.

Nők és meleg szex... az a nő megy amelyiknek biszex a pasija, szóval gondolom olyan hű de nagyon nem zavarja mert akkor nem ment volna.

2022. dec. 16. 16:08
 8/21 A kérdező kommentje:

Még előfordulhat, hogy én is benézek egy ilyen napon. Engem a kíváncsiság hajtana. Csak megnézném, hogy ki megy le ilyenkor és mi lesz ott a helyzet.

Azért van egy kis furcsaság és erőltetés szaga annak, hogy mindkét meleg szauna kitalálta most ezt egyszerre.

Kicsit olyan ez, mint amikor a Rudas fürdőnél tiltakoztak, hogy miért nem mehetnek be a nők. Aztán megszületett ez a félmegoldás. Mehetnek, de nem mindenhová, illetve nem mindig. És most csönd van.

Magamra is kíváncsi lennék egy ilyen helyzetben. Én teljesen melegnek tartom magamat. Vajon hogy reagálnék ilyen helyzetben egy nőre. Egy biztos, pinát nem nyalok. Legalábbis annyit még sosem ittam.

2022. dec. 16. 20:11
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
#8 azért vezették be mert normál swingerekben nem igazán tolerálják (egy klub kivételével) a ffi biszexualitást, ergo adott volt a piaci rés. S be is jött a számításuk mert többen vannak egy ilyen pénteken mint ha normál meleg napot tartanának. Szóval úgy tűnik van rá igény. Ezen felbuzdulva a DL csütörtökön ffi biszex bulit tart és a DV-ben is egy-egy pénteken ilyen tematikájú a buli.
2022. dec. 16. 23:47
 10/21 anonim ***** válasza:
49%

#6 #8

"Meg úgy általában érdekel, hogy miért akarnak a hasonló helyek mostanában nyitni a nők vagy a nem meleg pasik vagy ki tudja mik felé nyitni."

A nők és a heterók felé nyitásnak pénzügyi oka van, egyre nehezebben tudják kifizetni a megemelkedett energiaárakat. A Szauna69-ben olyan rossz a helyzet, hogy az egész létesítmény és a jakuzzi hőmérsékletét is 2-2 fokkal kellett csökkenteniük.

"Mit szóltak ehhez a teljesen melegek? Nem zavarták őket a nők? Vagy le se mentek akkor? Ez esetben nem érezték magukat kizárva a "saját" helyükről?"

Engem melegként nagyon kiborított a nyitás, ez a két hely volt az országban, ahol biztonságban, egymás közt lehettünk. Otthon éreztem magam, az enyéim közt. Ezt meg is mondtam a Magnum tulajának és hogy valamilyen szinten felelősséggel tartozik a meleg közösség iránt, aki egy ilyen helyet üzemeltet. Ki is lettem dobva a Romeos csoportból.

Sokak szerint csak hisztizek, hisz heti/havi egy nap nem a világ vége, de lesz az még több is és a végén mi melegek leszünk nemkívánatosak ott.

Amúgy sok meleget taszít a meztelen női test, pláne ha még töcskölik is az orrunk előtt...

Nos, lázadásként nyíltszíni szexet javaslok minden meleg bajtársamnak, az talán elűzi a heterókat. :)

Félreértés ne essék, nincs bajom a nőkkel vagy a heterókkal, de ezek a mi helyeink és nem hagyhatjuk elveszni őket. Valahogy másképp kell megoldani az anyagi gondjaikat.

2022. dec. 20. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!