Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magnum szaunában nők?
A jelek szerint tényleg van ilyen, persze csak ritkán.
Volt valaki ilyen eseményen?
Konkrét élmény, tapasztalat?
Volt közönség? Volt értelme?
Aki nem tudná, a magnum szauna egy meleg és biszex férfiak számára fenntartott hely. Gondolhatjátok, hogy nem sakkozni jár oda a nép. Kedves nők, ti bemennétek egy ilyen helyre? Ha igen, milyen vágyakkal, reményekkel, elképzelésekkel mennétek be?
Mi az intoleráns? Az, hogy full melegként nem vagy a nőkre kíváncsi?
Lehet, hogy nagy piaci rés a biszex szórakozás, de annyira mégsem az, hogy pont erre létesüljön egy külön hely.
Szerintem egyébként tényleg nem kell belehalni 1-2 ilyen alkalomba, de semmi garancia, hogy megáll ennyinél.
Most olvasom a Romeon, hogy januárban havi két alkalommal lesz megrendezve. Eddig havi egyről volt szó. Mondom én, hogy lassan mi leszünk ott útban.
Egyébként tegnap este 16 nő volt lent, 30-60 év közöttiek és akciózás is volt, ha lehet hinni a Magnum tulajának.
Van bennem egy kíváncsiság, hogy mi van ott olyankor. De tényleg nem érzem azt, hogy meztelen nők között szeretnék szórakozni és lazulni.
Mondom ezt úgy, hogy masszőrködöm is és vannak női kuncsaftjaim.
Kíváncsi vagyok arra, hogy ez a 16 nő hány biszex férfit vonzott be. És a biszexek hány meleget?
Ha volt ott full meleg pasi, az mondja már el légyszi, hogy ő hogy érezte magát.
Hetero pasi i jöhet nyugodtan. Senki nem fogja megerőszakolni. Annyit viseljen el, hogy nem csak nőktöl kap ajánlatot. Aztán lehet, hogy még ő is kipróbál valami újat.
#16 Soha ne mond azt, hogy soha. Nem tudhatod, hogy ilyen helyzetben mire hogyan reagálsz.
Mindenesetre ha tényleg eljutsz ide, kérünk beszámolót az élményeidről.
"Az "ajánlattal" nincs baj, amíg megérti valaki a nemet."
Nyugi, értünk a szóból, te meg kimaradsz a jóból... :)
Egyébként arra készülj, hogy mi melegek nem csak a kabinokban, de azokon kívül is szoktunk szexelni, nyilvánosan, akár többen együtt, szóval csak akkor gyere, ha nem zavar a meleg szex látványa. Bár valószínűleg egyre kevesebben fogunk lemenni a puncis napokon, bármilyen csábító is a heteró pasik "megtérítése".
#17 bőven lett volna már lehetőségem rá "kipróbálni", de ha egyszer nem kívánom akkor nem kívánom :) Toleráns vagyok, elfogadó, de csak a nőkre "gerjedek" ennyi. Elfogadom ha más mást kíván, más az ízlése, szexuális preferenciája, legalább nem veszünk össze a lehetőségeken :)
#18 nem zavar, voltam már pár olyan buliban ahol a pasik egymással is játszadoztak, nincs vele problémám (csak nem izgat ennyi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!