Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeretnék passzívként több aktív férfival egyszerre szexelni akkor azt meg tudom oldani a Magnum szaunában?
Figyelt kérdés
Természetesen csak a vírushelyzet után.
Még sosem voltam a Magnumban, csak hallottam róla.
De izgat a gondolat, hogy egyszerre 2-3 aktív dugna és közben szopatna.
2021. márc. 18. 15:54
1/21 anonim válasza:
Majd adok én neked olyan magnumot hogy a szemed kiesik
2/21 anonim válasza:
Ott igen, akár többet is mint 2-3-at.
3/21 anonim válasza:
Ha vonzó vagy,szana-szét dugnak szopatnak.
4/21 anonim válasza:
Simán, megse mondom inkabb mennyi volt nekem egy egesz este alatt ott 😁😁
6/21 anonim válasza:
Simán. De csak ha helyes vagy.
7/21 A kérdező kommentje:
25 vagyok
de elég feminim a külsőm
vékony, alacsony, hosszúhajú srác vagyok
teljesen átlagosan öltözködök és egyszer egy alkoholista az egyik kocsma előtt beszólt nekem, hogy szívesen megbaszna xD
szóval... volt már pár ilyen alkalom, pedig sohasem adtam semmit jelét annak, hogy biszex lennék... még a saját haverjaim előtt is titkolom
2021. márc. 23. 10:25
8/21 A kérdező kommentje:
és kb 18-nak nézek ki
2021. márc. 23. 10:27
10/21 A kérdező kommentje:
értem :)
még sohasem voltam ilyen helyen
és honnan fogják tudni, hogy tulajdonképpen szexelni szeretnék
lehetőleg két férfivel akarom kipróbálni és szeretnék lenne a passzív?
ezt hogy kell jelezni vagy mutatni?
2021. márc. 23. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!