Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Magnum szaunáról mi a vélemény...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magnum szaunáról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Itt kifejezetten a fiatalabb korosztályra lennék kíváncsi és ezen belül is a kevés tapasztalattal rendelkező biszexekre.

Mennyire diszkrét? Mennyire élvezhető egy olyan srácnak aki pár alkalommal volt sráccal? Amikor a fiataloknak van kedvezményes belépő olyankor nagyságrendekkel több fiatal megy, vagy általában szokott fiatalokkal megtelni? Ismerkedésben mennyire vevő az aki oda megy?

Szeretném kipróbálni a helyet de mint látjátok sok kérdés merült bennem 😅

Kort írjatok kérlek!

2022. jún. 22. 09:30
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Pár fiatal van meg pár jó képű középkorú intimitás kevés cserébe jó tapasztalat szerzés én bi passzív vagyok inkább és 4-5 srác egy este alatt meg tud lenni 19f
2022. jún. 22. 09:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont a fiatalokkal van kevésbé jó tapasztalatom. Nem nagyon tudják még, hogy mit akarnak és hogy csinálják, viszont egymással el tudnak lenni. A hely amúgy teljesen diszkrét - ha meg már lent vagy és meg van a kiszemelt akkor is el tudtok vonulni. Amúgy a pultnál ha először jársz, nekem anno megkérdezték, hogy vezessenek-e körbe, elmondtak pár alapszabályt, de nem kérdezték ki vagyok, miért jöttem, miért most stb. Amúgy szerintem több fiatal jár a 69-be, mert én pont inkább a középkorúak miatt járok (jártam) a Magnumba. Viszont péntek este amikor a dark and naked van, akkor elég sok fiatallal meg külföldivel megtelik a hely.
2022. jún. 22. 10:44
 3/4 anonim ***** válasza:
78%
Sok a gombás fertőzés. A meleg ágya a betegségnek.Ne menj!!!
2022. jún. 22. 14:49
 4/4 Atrey ***** válasza:
A Magnum szerintem abszolút diszkrét. És általában több az idősebb kiéhezett pasi. De nem kell semmitől sem tartani. Ha nemet mondasz nem nyomulnak többet. Én általában az idősebb pasik végett megyek le. Szeretem őket cumizni és ők sem szoktak panaszkodni. 28f
aug. 18. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!