Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Tizenévesként saját nemem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tizenévesként saját nemem előtt is szégyenlős voltam, az öltözőben sem mertem saját nemem előtt meztelenre vetkőzni. Most már imádom a közös meztelenséget sokáig szoktam zuhanyozni a közös zuhanyzókban, nem bánom ha megnéznek. 23/f Te is voltál így?

Figyelt kérdés
meztelen, pucér

2023. nov. 28. 15:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
15-20 éves koromig le se vetköztem ha pl a balatonra mentünk. Nagyon szégyenlös voltam. Most màr örülök ha le kell, le lehet vetközni valahol 😆
2023. nov. 29. 10:29
 12/15 anonim ***** válasza:
84%

Nem voltam így, mert kisgyerek koromtól hordtak a szüleim magukkal minden nyáron naturista strandra/kempingbe.

7 éves koromtól karatéztam, úszni jártam, ahol az öltözőben és zuhanyzóban szintén természetes dolog volt, hogy mi fiúk, meztelenül látjuk egymást.

De igen, ismerek olyan srácot én is, aki még a többi fiú előtt sem meri letolni a gatyáját, de a leggázabb, hogy még a saját apjával is szégyellősek egymás előtt, ha uszodába mennek, gatyában tusolnak és derékra csavart törölköző alatt veszik át! xddd

2023. nov. 29. 11:09
 13/15 anonim ***** válasza:
79%

En is nagyon szegyenlos voltam kisgyerekkent, de ha most megyek kozos helyekre, ahol meztelenkedni lehet masok elott, kulon elvezem, hogy megneznek masok, es azert en is szoktam kukkolni. 😅

Az a fura amugy, hogy nekem nem a farokmeret novekedes miatt lett nagyobb az onbizalmam ilyen teren, mindig is nagyobb farkam volt az atlagnal mar kisgyerekkent is, amiben van egy kis csalas, ugyanis hus farkam van, igy kicsi allapotabol sokkal nagyobbra kovetkeztetnek a legtobben... Talan nalam az lehetett a fordulopont, hogy rajottem, sracokkal sokkal izgalmasabb "dolgokat" csinalni, mint magamban, ehhez pedig be kell nekik promoznom magam. 🤣

28/F

2023. nov. 29. 11:32
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Bár én heteró vagyok, de én is ugyanígy vagyok. 20 éves koromig rettentő szégyenlös voltam, azóta már nem zavar a meztelenség. Sőt, alig várom a nyarat, hogy lehessen csak egy szál fürdőgatyában lenni...
2023. dec. 1. 14:04
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is szégyenlős voltam, most már viszont teljesen jól el vagyok zuhanyzókban, akár még el is beszélgetek

24F

2023. dec. 2. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!