Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex srácok! Akinek szintén nehéz volt elfogadni hogy a saját neméhez is vonzódik, van olyan?
23 éves srácként tudatosult bennem, hogy végül is a saját nememhez is vonzódom. De azóta kicsit rosszul érzem magam, már-már bűntudatom van, mert valahogy még magamban sem sikerült ezt elfogadni.
Volt köztetek olyan aki hasonló helyzetben volt? Hogyan sikerült lezárni hogy el tudtátok magatokat fogadni?
A másodil együttlét ill aktus után elmúlt minden nehézség és rosszérzés!
A faterom mondta,hogy miért mindig csak vanília fagyit ennék,ha szeretem a puncsot is!?
Milyen igaza volt!
Annak ellenére, hogy nyitottan gondolkodó voltam mindig is, csak 30 körül tudtam elfogadni magam biszex férfiként, pedig már ovis korom óta voltak apró jelei ennek, és huszonévesen fokozatosan tudatos lettem erre. Szóval nem mindenkinek könnyű elfogadni saját magát biszexnek.
Sokan sokfélék vagyunk, nekem az segített, hogy 40 felett el mertem hívni randira pasit, hogy leszophassam, és boldog voltam, hogy megtettem, egy kő esett le a szívemről! Nagyon jól esett, olyan, mintha egy űr töltöttek volna be a lelkemben, pedig nem volt valami idealisztikus az első szopásom, viszont a srác rendes, megbízható volt. :) Azóta másokat is lezoptam. Csak hát keresem továbbra is a hozzám illő szexpartner(eke)t még, összejárásra.
Azonban írtak már olyanok is a Gyakorin, akik ecsetelték, az első szex / orál után (is) bűntudatuk volt... Szóval nincs gari, hogy ha megteszed, elmúlik a bántudatod, de én amondó vagyok, veszteni nem vesztesz avval, ha KÖRÜLTEKINTŐEN, megválogatva, kivel csinálod, randizol, és élőben eldöntöd, mi legyen. Ha normális partnerre akadsz, legrosszabb esetben ugyanott vagy, jóü esetben viszont segít feldolgozni a lelkedben a vágyaidat és azt, hogy normális dolog biszexnek lenni. Ne a homofóbokkal törődj, hanem a vágyaiddal, és a kölcsönösséggel!
Ha gondolod, írj rám, uni/passzív férfi vagyok, és vékony testalkatú. Beszélgethetünk is erről, vagy ha akarod és jársz a környékemen, kipróbálhatjuk a közös pontokat közöttünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!