Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tizenévesként saját nemem előtt is szégyenlős voltam, az öltözőben sem mertem saját nemem előtt meztelenre vetkőzni. Most már imádom a közös meztelenséget sokáig szoktam zuhanyozni a közös zuhanyzókban, nem bánom ha megnéznek. 23/f Te is voltál így?
Nekem valahogy ezzel sosem volt problémám, uszodában sem szégyenlősködtem, és a táborokban is simán öltöztem a többiek előtt, sőt a csajok is láttak, mert volt olyan tábor ahol koedukált volt a fürdés, és simán bementem zuhanyozni a hátuk mögé, mikor fogat mostak, ott vigyorogtak, meg vihogtak, meg rák vörösek lettek.
Azért el el csíptem a pillantásuk néha😁 sunyi kis tini lányok🤣😂
Céges uszodába járok, a férfi öltöző, fürdő közös zuhany.
Teljesen alap h látjuk egymást.
Bár sajna főképp 50+ emberek vannak😂😂
21f
Nagyjából én is azt éltem meg, amit a kérdező.
Huszas éveimtől a családi naturista táborokban -a természet lágy ölén- mindkét nemből minden életkorú gyakran teljesen pucér volt, kisbabáktól az öregekig. Egymás előtt pisiltünk, kakiltunk, és koedukált volt a zuhany is, a munkát is sokan teljesen pucéran végeztük. Sok fiatal csaj széttárt lábakkal pisilt a mezőn, el se bújtak bokor mögé, vagy hasonló...
Tiniként viszont annyira szégyenlős fiú voltam, hogy attól eleve pirultam, ha a szerelemről beszélgettek körülöttem... Nemhogy meztelenkedni... Egy kivétel volt: a többi fiú mellett fesztelenül pisiltem mindig is.
Igen. Ugyan így voltam.
Már nem érdekel, hogy látnak e vagy nem.
Gyerek felnőtt, mindegy. Tőlem nézheti egész végig. Szeretek meztelenül lenni másokkal együtt.
24 éves meleg srác vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!