Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt aki elöbb jött rá hogy szereti a saját nemét mintés késöbb hogy az ellenkezőt is?
Én pontosan így voltam. Előbb szexeltem férfival mint nővel.
34/F
Nálam egy picit furcsán alakult. Huszonévesen rájöttem, hogy alapvetően biszex férfi vagyok, de már oviban kijött rajtam a demiszex+pánszex oldalam, és fiúba voltam szerelmes.
A kamaszkor kezdetével azonban már nem pánszexuális voltam (amire nem is voltam tudatos addig), hanem heterónak éreztem magam és csak lányokba voltam szerelmes.
Huszonévesen rájöttem, hogy biszex vagyok, habár olykor pánszexuális a vonzódásom. Sőt, férfiak irányába nagyjából demiszexuális vagyok egyúttal, míg a nők közül, akikhez vonzódom, egyértelműen a testük miatt vonzódom hozzájuk, és az esetek egy részében lelkileg is vonzódom nőkhöz.
A szexuális életem kizárólag lányokkal indult, 18 éves koromtól. 40 felett pedig már férfiakkal is van szexuális együttéltem olykor.
A kategóriák csak körülbelüli tendenciák, pl a demiszexualitás sem pontosan illik arra, hogyan vonzódom pasikhoz, ugyanis
nem kifejezetten érzelmi kötődés kell nekem a pasis szexhez, hanem pusztán érzelmi összhang, de az mindenképp! Anélkül pasival NEM szexelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!