Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A saját vagy az ellenkező nemű kézimunkájától élvezel nagyobbat?
Szerintem nincs ilyen különbség.
Más a kettő, de nem jobb egyik a másiknál. Egyformán jók!
Persze vannak akik bénáznak, de az is mind a két nemnél előfordul.
Biszex srácként természetesen nekem jobb élvezetet ad, ha egy másik srác segít hozzá az orgazmushoz.
De a kézimunkától természetesen egy fullos szex a legjobb.
Ellenkező nemű, tele lőttem a hasamat.
F30
Inkább az ellenkező nemtől, saját nemmel én inkább jobban szeretem ha összefogjuk a farkunkat és egyszerre verjük, attól nagyobbat szoktam élvezni :D
28F
Soktényezős, nem egyformán működik a férfiak pénisze, lelki mechanizmusa is sokféle az embereknek. Amely technikák az egyiknek jól esnek, a másiknak semleges, vagy zavarja.
Tehát elsősorban egyéntől függ a technika, de bejátszik részben a biszexualitás foka is (melegebb, vagy heteróbb-e).
Függ az empátiától is, akinek verni kell a farkát, elmondja, hogyan esik jól neki (spontán, vagy konkrét technikák), a másik meg vagy ráhangolódik, vagy nem annyira.
Függ a partnerek közötti összhangtól is, mert lehetnek egymás felé empatikusak, ha, tegyük fel, hioányzik a kellő összhang közöttük lelkileg, akkor csökken az esélye, hogy jól veri ki a másikét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!