Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 feletti férfiak, akik most kezdenek vágyódni a saját nemük iránt. Mi izgat leginkább benneteket (kölcsönösség, alárendelt, domináns szerep, többes) és milyen korosztályú partnert kerestek?
Pár éve engem is izgatott, milyen lehet, ha a számban van, lüktet, egyre keményebb lesz, majd a végén friss anyaggal tölti meg a szám, amit aztán lenyelek. A csajok mindig tömören válaszoltak a kérdésre, hogy milyen. Jó, finom, isteni, és hasonló egyszavas válaszokat kaptam. A kíváncsiságom annyira nem hagyott nyugodni, hogy kipróbáltam, hogy milyen. Életem legcsodálatosabb élménye volt. Azóta is, ha lehetőség van rá, szívesen a számba veszem, és szopomki az utolsó cseppet is.
Nem egészen ez a korosztály vagyok, hanem negyvenes, és negyvenesként voltam először férfival. Habár huszonévesen is tudatosodott bennem, hogy biszex vagyok. Nagyjából az a vágy vezérelt és vezérel, mint amiről az egyes ír. Főleg huszonévesekkel csinálnám, de kb 45-ig bárki oké. Én vékony vagyok, fiatalos.
Annyi változott, hogy apránként az uni irányba tolódtam, tehát uni/passzív már a vágyam, nem full passzív. Máig imádok faszt szopni, de csak akkor, ha szimpatikus a pasas.
Engem a sportos szőrtelenebb test izgat, és ezzel mindenféle hétköznapi helyzetek, szex nélkül.
Minden, amit elvileg nem szabad hetero férfiak között, de még nem meleg szex.
Tehát hiányos öltözetben lenni, beszélgetni, érintés, testrészek mérése, worship stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!