Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 feletti férfiak, akik most kezdenek vágyódni a saját nemük iránt. Mi izgat leginkább benneteket (kölcsönösség, alárendelt, domináns szerep, többes) és milyen korosztályú partnert kerestek?
Figyelt kérdés
2023. aug. 26. 17:11
11/13 anonim válasza:
Én is attól kaptam kedvet,hogy volt barátnőm szája szopi után csókolózva milyen finom hűvös, és milyen jó ízű, főleg, ha a ott is fejeződik be az aktus. Ezt ő is nagyon szerette, - s mint elmondta - élvezi, amikor megvastagszik, keményedik a farok, és a végén az erőteljes lökések közben a szájában elégülök ki. Kerestem, és találtam megfelelő partnert, akivel kipróbáltam, és nagyon jó volt. Azóta is gyakorlom, amint lehetőségem van. Sajnos csak ritkán adódik. (csak saját korosztályomban keresek) 62F
12/13 anonim válasza:
A korosztályomhoz közeli korúval kipróbálnám adni az orált és kapni az anált.
13/13 anonim válasza:
Engem a passzív szerep vonz, korosztály mindegy, de nem nagyon találok sajnos. Meg félek is, hogy összeszedek valamit aztán haza hozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!