Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki kevés sikert vagy egyátalán semmit nem ért el az ellenkező nemnél és ezért a saját neménél próbálkozott?
Figyelt kérdés
2023. aug. 8. 19:17
1/12 anonim válasza:
Nem azért mert nem voltam sikeres a férfiaknál, inkább a kíváncsiság hajtott. L
2/12 anonim válasza:
Igen és a másik oldaltól jobb élményeim vannak.
Ezerszer jobbak.
F
3/12 anonim válasza:
20-as éveimben volt ilyen. Valahogy akkor még a férfiasabb pasik nem tetszettek a korombeli csajoknak, bezzeg a srácoknak igen
4/12 anonim válasza:
Tehát elhatározás kérdése a melegség? Csalódik vki és emiatt úgy dö t áttér a saját nemére? Betegek vagytok, vagy önámítóak? Ti mindig biszexek/melegek voltatok. Heteró csalódik, akkor sem fog a saját nemével szexelni!
5/12 anonim válasza:
Aki a csajoknál nem nyerő az a fiúknál se. Ha pl dagi, ronda, stb. Max 20 év alattiként azért mert fiatal de amúgy kétlem, hogy talál. Hiába írna rám egy 18 éves ha kövér pl.
6/12 anonim válasza:
Koliban kb az évfolyam negyede szerintem ilyenek voltak srácok terén. Nem voltunk melegek, de amikor dúlnak a hormonok akkor a szükség az szükség. F
7/12 anonim válasza:
Ízlések és pofonok, kedves ötös. Én full chubby chaser vagyok, a 100 kiló pluszos pasik jönnek be.
8/12 anonim válasza:
Nekem szinte mindegy a kinézet, akár egy kicsit körvékés is belefér, csak túl nagy darab ne legyen.
Viszont életkorra 45 alatti.
Ha normális, rendes a srác, szinte bármilyen is a kinézete, szívesen leszopom (általában viszonzás nélkül),
bármi más aktus nem garantált.
Én elég vékony vagyok, 40es, fiatalos, uni biszex. Jöhetnek privik.
9/12 anonim válasza:
Igen.Imádok maszturbálni,kivertük együtt,egymásét is és volt már orál is.
10/12 anonim válasza:
Nyilván senki nem fog "bemelegedni" az elutasításoktól. Abban viszont van ráció, hogy szingli pasik a könnyebb út miatt próbálkoznak férfiakkal. Az ő gyatyájukba ugyanis általában jóval könnyebb beavászkodni, nem igényel annyi melót :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!