Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A saját vagy az ellenkező nemű kézimunkájától élvezel nagyobbat?
Figyelt kérdés
2023. aug. 29. 14:49
21/31 anonim válasza:
Nekem az az élvezetebb ha fiú veri és én is imádom másnak csinálni 😎
22/31 anonim válasza:
Bizony, jobb, élvezetesebb, ha egy fiú csinálja :D
23/31 anonim válasza:
Én egy transztól szeretnék már egy jó kezimunkat kapni
24/31 anonim válasza:
A fiuk jobban verik. Az a tapasztalatom, hogy a lanyok unjak, max az elojatek reszekent csinaljak es inkabb szeretnem beleulni vagy szopni. Legtobben csak rangatjak ossze-vissza.
25/31 anonim válasza:
Csak egy másik fiú tudja igazán, hogyan lehet kielégíteni tökéletesen egy srácot tökéletes f@szveréssel
26/31 anonim válasza:
Saját nem, sokkal jobban csináljak, érzekibben.
27/31 anonim válasza:
#24-26 Teljesen egyetértek. Egy fiú jobban kielégít egy másik fiút. Nagyon odafigyel, hogy minél jobb legyen, míg a csaj azon van, hogy gyorsan lezavarja, azért is rángatja.
28/31 anonim válasza:
En lanytol kaptam a legjobbat eddig, mondjuk kur*ara felvoltam izgulva ra.
29/31 anonim válasza:
Mert még én nem vertem ki neked.
Utána már más lenne a véleményed 😁
30/31 anonim válasza:
29) koszi, de nem erdekelnek felkeresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!