Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért nem fogad el biszexként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fogad el biszexként a párom? Minden férfi ennyire homofób?

Figyelt kérdés

Biszexuális vagyok, és a párom úgy gondolja, hogy irtsam magamból ki a homoszexualitás legapróbb szikráját is, mondván, jól nézek ki, és neki elég ha a pasikra féltékeny..

féltékeny tipus, és megnyugtatná, ha nem érdekelnének a lányok. Természetesen tudja hogy őt szeretem és nincs más, de ettől a gondolattól nem tud szabadulni..

Hosszútávra tervezünk, így hát nem tudom mit tegyek..

23/N

2023. okt. 22. 14:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem ne tervezz vele hosszú távra...
2023. okt. 22. 14:44
 2/15 anonim ***** válasza:
82%

Ebből semmi jó nem fog kisülni.

Minél előbb, annál jobb.

2023. okt. 22. 14:49
 3/15 anonim ***** válasza:
92%
Ha a féltékenység átcsap a másik korlátozásába, kontrollálásába, akkor abból egészséges kapcsolat nemigen lesz. Szerintem se kéne hosszútávra tervezned vele, hacsaknem valami csoda folytán helyre teszed a sekélyes gondolkodását.
2023. okt. 22. 14:51
 4/15 anonim ***** válasza:
6%
kamu,ez egy köcsög faszi lehet
2023. okt. 22. 14:57
 5/15 anonim ***** válasza:
95%
Ebből a késöbbiekben még nagyobb konfliktusaitok lesznek. Beszéljétek át alaposan! Ha nem tudtok megegyezni jobb ha most békességben kerestek új partnert magatoknak.
2023. okt. 22. 15:05
 6/15 anonim ***** válasza:
92%
Lehet csak viccből mondta? Mert ha igen, akkor kezdődik a kontrol és az érzelmi manipuláció: "ha nem leszel ilyen vagy olyan, akkor... " Ijesztő minimum.
2023. okt. 22. 15:15
 7/15 anonim ***** válasza:
70%
Sajnálom, hogy tőlem kell megtudnod, de fogyatékos a csávó. De te se vagy okosabb, ha ezzel hosszú távra tervezel.
2023. okt. 22. 15:30
 8/15 anonim ***** válasza:
8%
Úgy sem tudnád annyira szeretni egy nő mint egy pasi.
2023. okt. 22. 15:34
 9/15 anonim ***** válasza:
56%
Basszus! Én miért nem tudok találkozni egy ilyen nővel? F.
2023. okt. 22. 17:23
 10/15 anonim ***** válasza:
92%

Én nem vagyok homofób.

Elfogadnám a párom biszexualitását. Viszont a megcsalást sem nővel, sem férfivel nem tudnám tolerálni. Az hogy előttem kivel szexelt, amiatt nem kritizálnám.

F53

2023. okt. 22. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!