Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez általános a biszexeknél?
Figyelt kérdés
Heteró nő vagyok, a párom biszex férfi. Előtte még nem voltam biszexel kapcsolatban, és egy férfi sem kérte azt, hogy a prosztatáját masszírozzam. Én ettől ódzkodom. Egyszerűen nem akarom. Kérdeztem ő miért akarja? Azt mondta mert úgy akkor enyhítheti a farok utáni vágyát. Na ezek kiakadtam. Elmondta azt is, hogy most még nem vágyik konkretan férfira, de nem tudja megigérni hogy ez meddig fog így maradni. Majd felajánlotta hogyha úgy fogja érezni hogy kell neki farok, akkor vagy megengedem neki hogy mellettem férfival is szexeljen, (nagylelkűen felajánlotta azt is, hogy megnezhetem őket, vagy beszállhatok én is, en pedig egyiket sem akarom!) vagy addig beéri azzal ha masszírozom a prosztatáját. Finoman szólva pofatlannak tartom, és olyan mintha minden az ő biszexségéről szólna. Nem régóta vagyunk együtt, kb 2 hónapja, de én ezek után azt hiszem szakítani fogok vele. Mindenféle sértegetés szándéka nélkül kérdezem: a biszex ilyen "pofátlanok" hogy minden a biszexségük köré épüljön egy kapcsolatban?2023. okt. 19. 19:40
31/34 anonim válasza:
20:30-as : Hé, ember, kevered a nótát! A FoxiMaxi az az "Ó, te drága, Kelmentina"! :P
Hacsak nem a farokméreted... ;-)
32/34 anonim válasza:
Nem keverem, ennek van egy foximaxis verziója is. A vicces, hogy a szövegedet olvasva az ugrott be előbb. 😅 “Arra járt a FoxiMaxi, elővette rücskös faszát, megbaszta a szép kis leányt, szépkisleány szégyeltemagát.” 😅😅
33/34 anonim válasza:
Istenem.. ez a sok kamu kérdés meg kamu válasz
34/34 anonim válasza:
De amúgy mi ez a hiszti? 2 hónapja vagytok együtt, tök korrektül nyílt lapokkal játszik,mondja mit élvez a szexben, stb. Fontos neki, hogy erről tudj. Te meg dönthetsz, h
A) szakítasz, mert ez neked nem pálya
B) maradsz és elfogadod
C) gyakorin hisztis posztban szidod a biszexeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!