Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hűség döntés kérdése a biszexeknél?
Ugyan úgy mint a heterók.
Ha akarod megcsalid, ga akarod nem.
Vágya lehet. A heterók is vágyhatnak más nőkre/pasikra.
De megcsalás nem feltétlenül következik be.
Vágya az van.
De mivel hűséges nem csinál semmit.
A hűség minden embernél döntés kérdése.
#6: de, attól még lehet biszex. Most ha valaki szüzen hal meg, akkor ő aszex?
Kérdező, én heteróként minden nap megkívánok nőket, mégse csalom meg a feleségem, pedig lehetőségem is lenne rá, 4 kolléganőm is csapja nekem a szelet. Gondolom a biszexek is így lehetnek, hogy vágynak a saját nemükre is, de ha ezt lerendezik magukban, akkor megcsalás mentes életet élhetnek. Az mondjuk már más, ha valaki egész életében vágyott arra, hogy kipróbálja a saját nemét, de sose volt lehetősége és egyszer 30-40-50 évesen elszakad nála a cérna. Ilyen esetekben el tudom képzelni a megcsalást. Ez sajnos szomorú, ezért fontos, hogy minden ember (legyen az nő vagy férfi, hetero/meleg/bi) élje ki magát mielőtt elköteleződik valaki mellett. Nekem például 28 női partnerem volt eddigi életem során, volt részem hármas, négyes szexben mindenféle felállásban (szigorúan hetero alapon) így már könnyen kordában tudom tartani a vágyaimat, viszont fiatalon minden barátnőmet megcsaltam.
Hogyne lenne döntés kérdése? A heteróknál sem úgy működik, hogy ha van feleségük, akkor más nőt meg sem kívánnak, mert olyan már van. Ha úgy lenne, megérteném a felvetést, de így nincs alapja.
Plusz nem szeretem, amikor valaki az ösztönökkel takarózik. A szexnél is nagyobb ösztön az éhség. Mégsem jellemző, hogy ha éhes ember hazafelé a buszon meglát egy szendvicset falatozó utast, akkor kontrollt vesztve rátámad, és elveszi a kaját. Félretsszük az ösztönt a társadalmi szokások, stb miatt. Egyes tudósok szerint ez különböztet meg minket az állatoktól.
A lelki traumát meg hagyjuk már. Manapság már azért is traumatizálódnak egyesek, mert apuci nem veszi meg a legmenőbb telefont. Semmivel sem másabb megkívánni egy nőt, mint egy férfit. Mindkettő feldolgozható. Tessék gerincet növeszteni, és nem lesz baj.
39 bi nő
Nem tud heteróként leélni egy életet mert biszexuális, ez így ellentmondó megállapítás.
Azt megteheti hogy úgy él MINT egy heteró, ergó nem fajulnak tetlegességbe a saját neme iránt érzett vonzalma amit nem tud tudatosan és véglegesen megszűntetni mert kb olyan ösztönszerű mint a heteró nő és férfi egymás iránt táplált vonzalma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!