Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm kérésére bevettünk egy másik srácot szexre. Most nem tudom merre, hogyan tovább?!
Nagyon fura helyzet állt elő közben. A srác biszex és hát engem is izgatott nagyon a dolog, hogy hát vele is foglalkozzak. Miközben dugta a barátnőmet ez a helyzet nagyon falizgatott és ráelveztem a srácra. Másnap a srác megkeresett, hogy folytassuk kettesben. Én hülye még belementem. Pár nap múlva találkoztunk és hát voltam is, úgy is bele, mint csajjal. Valahogy megtudta a barátnőm és ki akar dobni. Pedig eredetileg az ő ötlete volt az egész. Igaz nem így, de mégis?
Most akkor mi lesz? A srác is nagyon izgat azóta és lennék vele is. De legszívesebben hármasban csinálnám, de már azt nem lehet.
Ha izgat a gondolat, hogy szexuális tevékenységbe bonyolódj egy férfival, sőt nemcsak izgat, hanem meg is teszed, és kellemes számodra, akkor bi vagy.
Ettől függetlenül rossz ötlet volt megcsalni a barántődet...
A párodnak nagyon is igaza van! A háta mögött, tudta nélkül félreléptél - tökmindegy hogy pasival vagy nővel. Teljesen jogosan rágott be.
A hogyan továbbot neked kell eldöntened. Ha szereted a barátnődet akkor legközelebb ne kúrj félre és 3-asban éld meg a vágyaidat. Ha a beszálló pasihoz húzol jobban akkor meg zárd le a kapcsolatodat a csajoddal.
1
Ha az nem bi, aki nemcsak benne van a hármas szexben egy másik férfival, de szívesen foglalkozik is vele, majd utána külön lefekszik a sráccal és élvezi, akkor szerinted kicsoda biszexuális? Nagyon érdekelne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!