Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Barátnőm kérésére bevettünk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm kérésére bevettünk egy másik srácot szexre. Most nem tudom merre, hogyan tovább?!

Figyelt kérdés

Nagyon fura helyzet állt elő közben. A srác biszex és hát engem is izgatott nagyon a dolog, hogy hát vele is foglalkozzak. Miközben dugta a barátnőmet ez a helyzet nagyon falizgatott és ráelveztem a srácra. Másnap a srác megkeresett, hogy folytassuk kettesben. Én hülye még belementem. Pár nap múlva találkoztunk és hát voltam is, úgy is bele, mint csajjal. Valahogy megtudta a barátnőm és ki akar dobni. Pedig eredetileg az ő ötlete volt az egész. Igaz nem így, de mégis?

Most akkor mi lesz? A srác is nagyon izgat azóta és lennék vele is. De legszívesebben hármasban csinálnám, de már azt nem lehet.

2022. szept. 17. 11:48
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
22%
Figyelj, olvasd el vorosmarty merengohoz cm verset. Arrol szol hogy valahol hatarokat kell huzni az eletben, kulonben rank szakad az egesz. Terj vissza a csajokho, nem vagy bi. Ez csak pszichologiai hatas volt.
2022. szept. 17. 11:56
 2/21 anonim ***** válasza:
99%

Ha izgat a gondolat, hogy szexuális tevékenységbe bonyolódj egy férfival, sőt nemcsak izgat, hanem meg is teszed, és kellemes számodra, akkor bi vagy.

Ettől függetlenül rossz ötlet volt megcsalni a barántődet...

2022. szept. 17. 11:58
 3/21 anonim ***** válasza:
24%
Hat ha te birod nezni azt hogy mas kureli a nodet, anelkul hogy agyonussed mindkettot, akkor edd meg amit foztel. Milyen ferfi engedi ezt meg? A megcsalas eltorpul itt, de talan meg az is hogy kolbasszal tortent 🤣
2022. szept. 17. 12:02
 4/21 anonim ***** válasza:
76%
Mindent lehet, de nem minden használ.
2022. szept. 17. 12:04
 5/21 anonim ***** válasza:
98%
Sajnos a hármasnak vannak ilyen veszélyei, bár általában a hölgytag szokott titokban összejönni a beszálló pasival. Át kell gondolnod, hogy neked mi a fontosabb. Ha szereted a lányt, akkor tepersz érte, és csak rá koncentrálsz. Most szembesültél a bi oldaladdal, de ettől még lehetsz hűséges. Én a helyedben nem kettesben találkoztam volna a sráccal, hanem újra hármasban, és megbeszéltem volna a barátnőmmel, hogy mit szeretnék újítani. Jó eséllyel nem ellenezte volna, hiszen te is engedted neki a szexet idegennel. De ezen túl vagyunk.
2022. szept. 17. 12:21
 6/21 anonim ***** válasza:
98%

A párodnak nagyon is igaza van! A háta mögött, tudta nélkül félreléptél - tökmindegy hogy pasival vagy nővel. Teljesen jogosan rágott be.

A hogyan továbbot neked kell eldöntened. Ha szereted a barátnődet akkor legközelebb ne kúrj félre és 3-asban éld meg a vágyaidat. Ha a beszálló pasihoz húzol jobban akkor meg zárd le a kapcsolatodat a csajoddal.

2022. szept. 17. 12:45
 7/21 anonim ***** válasza:
97%

1

Ha az nem bi, aki nemcsak benne van a hármas szexben egy másik férfival, de szívesen foglalkozik is vele, majd utána külön lefekszik a sráccal és élvezi, akkor szerinted kicsoda biszexuális? Nagyon érdekelne. :)

2022. szept. 17. 12:52
 8/21 A kérdező kommentje:
Tényleg nem tudom most mi van? Nyilván a kapcsolatomnak vége, mert vastagon elbsztam a dolgot. Bele sem kellett volna menni egyáltalán, tudom. De már megtörtént. Mint az is, hogy a srác izgat most, de olyan módon, amit egyrészt nem is értek és nem is akarok elfogadni, de közben nagyon akarom is. Olyan élmény volt vele, ami nemcsak szokatlan de nagyon is bejön! Nagyon kívánom és szeretném ismét átélni. És azt hiszem át is fogom, sőt! Mindegy, mi lesz mostmár.
2022. szept. 17. 12:59
 9/21 anonim ***** válasza:
11%
Az ilyen mocskos orgia a világ szégyenfoltja. Fejezzétek be.
2022. szept. 17. 13:06
 10/21 anonim ***** válasza:
21%
Persze a csajnak az nem volt baj amikor a masik srac dugta
2022. szept. 17. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!