Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm kérésére bevettünk egy másik srácot szexre. Most nem tudom merre, hogyan tovább?!
Nagyon fura helyzet állt elő közben. A srác biszex és hát engem is izgatott nagyon a dolog, hogy hát vele is foglalkozzak. Miközben dugta a barátnőmet ez a helyzet nagyon falizgatott és ráelveztem a srácra. Másnap a srác megkeresett, hogy folytassuk kettesben. Én hülye még belementem. Pár nap múlva találkoztunk és hát voltam is, úgy is bele, mint csajjal. Valahogy megtudta a barátnőm és ki akar dobni. Pedig eredetileg az ő ötlete volt az egész. Igaz nem így, de mégis?
Most akkor mi lesz? A srác is nagyon izgat azóta és lennék vele is. De legszívesebben hármasban csinálnám, de már azt nem lehet.
9
A szex nem mocskos. Csak ha jól csinálják. ;)
#8 jól látod ezt elcseszted, volt egy csajod aki tolerálta hogy biszex vagy és megadta neked az élményt hogy "legálisan" (félrelépés nélkül 3-asban) meg tudd élni. Nem becsülted meg, de ennek a kapcsolatnak már reszeltek.
A biszexualitásod akár elfogadod akár nem attól még van és létezni fog. Vagy elfogadod magadban, vagy szorongasz miatta. Tiéd a döntés joga háborúzni akarsz-e saját magaddal.
A hármasnak mindig megvannak a maga veszélyei. Mondjuk szerintem a csajod reakciója erősen eltúlzott volt - ez, ami történt, ugyanis éppúgy benne volt a pakliban, mint az, hogy ő jön össze majd egy újabb körre nélküled a sráccal....
Esetleg megpróbálhatod, mit szólna hozzá, ha megígérnéd, hogy eztán csak hármasban leszel srácokkal... De valószínűleg most már ez sem segít.
De ne bánkódj, nem szeretett igazán (vagyis nem igazán téged szeretett), ha emiatt kidob. Annak meg, hogy felfedezted, hogy biszex vagy, örülj, és éld ki az ilyen irányú vágyaidat - de ésszel, óvatosan, egyelőre csakis gumival.
A barátnődet elvesztetted; még ha esetleg vissza is tudnád könyörögni magad, ez a tüske akkor is ott lenne a kapcsolatotokban, soha többé nem bízna benned.
Viszont új lehetőség nyílt meg előtted: engedj a vágyaidnak, élvezd a pasis szex gyönyöreit, talán ez az utad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!