Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez általános a biszexeknél?
Figyelt kérdés
Heteró nő vagyok, a párom biszex férfi. Előtte még nem voltam biszexel kapcsolatban, és egy férfi sem kérte azt, hogy a prosztatáját masszírozzam. Én ettől ódzkodom. Egyszerűen nem akarom. Kérdeztem ő miért akarja? Azt mondta mert úgy akkor enyhítheti a farok utáni vágyát. Na ezek kiakadtam. Elmondta azt is, hogy most még nem vágyik konkretan férfira, de nem tudja megigérni hogy ez meddig fog így maradni. Majd felajánlotta hogyha úgy fogja érezni hogy kell neki farok, akkor vagy megengedem neki hogy mellettem férfival is szexeljen, (nagylelkűen felajánlotta azt is, hogy megnezhetem őket, vagy beszállhatok én is, en pedig egyiket sem akarom!) vagy addig beéri azzal ha masszírozom a prosztatáját. Finoman szólva pofatlannak tartom, és olyan mintha minden az ő biszexségéről szólna. Nem régóta vagyunk együtt, kb 2 hónapja, de én ezek után azt hiszem szakítani fogok vele. Mindenféle sértegetés szándéka nélkül kérdezem: a biszex ilyen "pofátlanok" hogy minden a biszexségük köré épüljön egy kapcsolatban?2023. okt. 19. 19:40
1/34 anonim válasza:
Nem hiszem hogy mind ilyen. De a jelenlegi barátod ilyen. Amúgy mondom én neked heteroból vált biszexként, hogy heteroként is kérhetett volna arra hogy ingereld a prosztatáját, mert az egy örömforrás a férfiak számára. Olyan mint neked a g pont orgazmus. Mármint hasonló, és a természet iróniája hogy a férfiaknak a fenekén keresztül érhető el. Amúgy ne általánosíts azért mert egy biszexhez volt szerencséd aki ilyen. A heterok is ugyan úgy képesek önzőek lenni. Nem hiszem hogy általánosság a körükben, de azt sem hogy nem jellemző. Sok ilyen van. Mindkét rétegből. Szóval kezeld egyéni sinten azt ami egyénre vinatkozik, és ne mint közösség. Főleg annak tudatában hogy én pl nem is tudom ki lehet ő még is egy közösségbe tartozunk. De attől még nem biztos hogy szívesen vállalnék vele egy közösséget, mert én pl nem vagyok önző, és kicsit sem hasonlítok rá. Szóval ne általánosságokban legyél bölcs. Legyél bölcs. (: 30/F
2/34 anonim válasza:
Szakíts vele a rákba. Ha te ennyire prűd vagy meg intoleráns akkor szakíts vele. Hlye pcsa.
3/34 anonim válasza:
Gyökér vagy kettes. De nagyon. És te erre a válaszoddal rá is szolgáltál nem úgy mint a kérdező. #1
4/34 anonim válasza:
Gondolj amit akarsz. Nekem ez a véleményem és ki is mondom. Nem kell itt szüttyögni meg hú meg hí meg így meg úgy. Mondd ki amire gondolsz. A HP meg masszírozza a prosztatat.
5/34 anonim válasza:
Van néhány vélemény a világon, ami értékesebb maradt volna ha benttartják. A tied is ilyen volt. Ha feldugod magadnak, talán még maszírozhatod vele a prosztatád. (:
6/34 anonim válasza:
Eddig három biszex pasival volt dolgom. Két hónapon belül jöttek azzal hogy prosztatamasszázs, meg műfarkot vettek elő szex közben. Amikor azt mondtam hogy ezt nem akarom akkor én voltam a hülye kirekesztő, prűd picsa. Mert ez teljesen természetes, csak nekem nem az mert mardi vagyok.
Szóval soha többet biszex pasi. Már a hideg is kiráz tőlük.
8/34 anonim válasza:
7
Tipikusan olyan volt mint kettes számú versenyző.
9/34 anonim válasza:
Biszex csajszi vagyok. A csajokból a nőiesek jönnek be, a férfiakból a férfiasak.
A férfiasság azonnal megszünik ha egy pasi a seggét akarja kényeztetni, vagy esetleg meg kell dugni felcsatolhatóssal. Ha ilyet kér egyszerre omlik össze bennem minden amit addig felépíettem.
10/34 anonim válasza:
8: Értem, de akkor is te választottad. Vagy hagytad neki választani magad. Na mindegy, már tanultál belőle szóval túl vagy rajta. Fel a fejjel, és a heterokkal is sok szerencsét kívánok. Amúgy ne érjen meglepetésként ha összejössz valakivel, es akár évek múlva derül ki az illetőtől, hogy rendelkezik biszex hajlamokkal is. Legyél előre felkészült. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!