Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexeknél ti honnan számítjátok a szüzesség elvesztését?
Pasinál én azt tekinteném mérföldkőnek továbbra is, hogy mikor hatolt be először punciba.
Csajnál értelemszerűen ugyanezt a másik oldalról.
Nő vagyok, lényegében a teljes testes aktust tartom annak. Pasinál ez a vaginális közösülésnél teljesül be, csak szopásnál önmagában nem, illetve ujjazásnál sem. Nőknél pedig nyalás oda vissza, ujjazással behatolás, szintén vaginális úton.
Lényegében, ha "lefekszel" valakivel, nem tudom érthető-e. Mivel ugye segédeszköz nélkül, pl műpénisz nélkül nincs olyan behatolás nőknél, ez inkább morális meglátás, hogy mikor veszti el valaki a szüzességét.
Nálam az volt a nővel való szüzesség elvesztése, hogy egymásnak estünk, ahogy csak tudtunk, szeretkeztünk.
Ez az én véleményem, nemtom mások hogyan érzik.
Ugye egy leszbikus nőt se tudnék szűznek nevezni, ha lefekszik nőkkel, pedig pénisz nem hatolt be, lehet műpénisz se, akkor se szűz már értelmezésem szerint, egy szexuális lény ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!