Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják magukat biszexnek olyanol, akik sosem voltak a saját nemükkel?
En ezt ertem, csak probalok rajonni, hogy erthette magát a kerdest. Hisz van, aki kesobb jon ra, hogy biszex.
Nyilvan mindenki eloszor a heterosagra gondol meg kisgyerekkent, hisz ez a leggyakoribb es ezt latjak mindenhol. Sot meg sok leszbikus is eloszor pasival probalja es utana jon ra, hogy csak csajok jonnek be neki.
Szoval nem ertem mi a problematok a valaszommal, hogy igy lepontoztatok...
Nem hiszem hogy sikerülni fog megértetni a kérdezővel ha eddig nem sikerült, de megpróbálom úgy, hogy elmondom az én történetem:
Szűz bi nő vagyok. Párkapcsolatban eddig MÉG csak férfival voltam, de az se tartott hosszú ideig. Egyszer csak megismertem egy lányt, akibe fülig szerelmes lettem. Akkor vált számomra világossá, hogy biszexuális vagyok. (Plusz azóta rájöttem hogy már előtte is érdekeltek a csajok, csak nem vettem észre)
Én is írtam ide, az a baj, hogy nyilvánvalóan a GYK egyik fizetett trollja. Egyszerű kattintásvadász kérdés a GYK javára.
52, az enyémmel együtt 53 reakció érkezett erre a kérdésre. A kérdező a nyilvánvaló értetlenkedésével elérte, hogy az ő hozzászólásaival 53 reakció legyen ezen a kérdésen. Azaz 5 teljes oldal van(fejenként 10 reakcióval rajtuk) és egy jelenleg 6. csonka oldal 3 reakcióval.
Na most egy teljes oldalon, ahova 10 reakció érkezett, összeszámoltam: 9 hirdetés van.
Korábban is olvastam már.. GYK fizetett troll szándékosan termeli ezeket a kattintásvadász kérdéseket, amikre a nem megértéssel tizesével érkeznek a reakciók. Te rákattintasz, megjelenik a reklám, a GYK meg kapja a hirdetésmegkereséseket és felmutatja a kattintások számát.
Fhu de szomorú ez az oldal. Tudom, valamiből meg kell élni, de hogy ide kell fajulni..
"Én is írtam ide, az a baj, hogy nyilvánvalóan a GYK egyik fizetett trollja."
Vagy pedig AI (MI, mesterséges (un)intelligencia). És az sem új dolog...
#55:
"Valaki fantazial, hogy lop egy jo autot azert meg nem lesz autotolvaj, sot el sem itelik erte."
Tehát ha például egy kamaszfiú fantáziál arról, hogy jaj, de megbaszna egy csajt, attól ő még nem lesz hetero?!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!