Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért mondják magukat biszexne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják magukat biszexnek olyanol, akik sosem voltak a saját nemükkel?

Figyelt kérdés
Ne jöjjetek azzal hogy ezt az ember érzi, tudja stb. Aki még sosem volt a saját nemével szexuálisan az mire alapozza azt, hogy biszex?
2023. okt. 13. 22:35
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
88%
Ha a 19# válaszoló után sem érti meg a kérdező, hogy mi a baj a gondolkodásmenetével, akkor nagyjából 95% az esély arra, hogy a kérdező egy troll és hergelni jött ide az embereket.
2023. okt. 14. 20:26
 22/56 anonim ***** válasza:

Úgy látom, van egy kis szövegértelmezési problémád. Azt írtam, hogy ugyan csajokkal szexeltem, de érdekelt, hogy milyen lehet a fasz másik végén lenni. Innentől bennem volt, hogy nem vagyok hetero. Éreztem, hogy, ha arra kerül a sor, nem utasítanám el, ha egy srác megkérne, hogy szopjam le, és/vagy megdugna.

És igen. Akkor lett teljesen világos, hogy biszex vagyok, amikor elmentem az első pasival, akit leszoptam, majd egy másik megdugott, és mindkettőt élveztem. Akkor raktam rendet a fejemben, hogy igen, két kapura játszom. De, mint írtam, érezni sokkal előbb éreztem, hogy férfivel is menne a szex, mielőtt bármi tötént volna.

#11 vagyok

2023. okt. 15. 09:46
 23/56 A kérdező kommentje:
22-es miért nem te keresel férfit a szopásra, miért várod hogy felkérést kapj erre?
2023. okt. 15. 09:50
 24/56 anonim ***** válasza:
63%

Miért mondják magukat heteroszexnek olyanok, akik sosem voltak tőlük ellentétes neművel?

Kérdező, magadról elmagyaráznád, légyszíves? Ne jöjj azzal hogy ezt te érzed, tudod stb

2023. okt. 15. 16:04
 25/56 A kérdező kommentje:
24-es sosem fordult meg bennem hogy a saját nememmel legyek. Tehát fullosan heteró vagyok. És nem maradtam szűz 30 éves koromig 🙈 mint ahogy itt sokan biszexnek mondjak magukat, de még sisem voltak a saját nemükkel. Egyéb kérdés?
2023. okt. 15. 20:21
 26/56 anonim ***** válasza:
76%

Tehát onnan tudod, hogy fullosan hetero vagy, hogy meg sem fordult a fejedben, hogy a saját nemeddel legyél! Na, aki biszexnek vallja magát, annak elég erősen megfordult a fejében az ilyesmi!

Egyébként a szüzességed elvesztése előtt is heteronak vallottad magad, nem?

2023. okt. 15. 21:08
 27/56 A kérdező kommentje:
26 ennyire értetlen vagy? A biszexek látatlanban tapasztalat nélkül vallják magukat biszexnek. Úgy hogy a VALÓSÁGBAN sosem voltak a saját nemükkel.
2023. okt. 16. 07:49
 28/56 anonim ***** válasza:
83%

Áh, hagyjátok, sötét szegény.

Amúgy van egy magyar tanár ismerősöm, ő mondta, hogy ez a korosztály annyira nem olvas már, hogy nem tudnak szöveget sem értelmezni. Elovassák, de nem értik meg. Képtelenek összefoglalni az olvasott szöveg mondanivalóját. Ilyenkor döbbenek rá, hogy amiről beszélt, az mennyire valós probléma.

2023. okt. 16. 08:12
 29/56 anonim ***** válasza:
61%

Látom, nagyon okosnak tartod magad. Amíg a megyeszékhelyen éltem, volt partnerem. De itt a világvége tábla után öt kilométerre, egy eldugott faluban nem úgy mennek a dolgok, ahogy te elképzeled.

#11 #22 vagyok.

2023. okt. 16. 08:49
 30/56 A kérdező kommentje:
Hiába sértegetsz, nem veszed észre a logikai hibát az érvelésedben: akik CSAK A FANTÁZIÁJUKRA alapozzák a biszexseget, de sosem voltak a REALITÁSBAN a saját nemükkel, azok a FANTÁZIÁT veszik REALITÁSNAK. De nyilván én vagyok sötét 🙈
2023. okt. 16. 08:50
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!