Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják magukat biszexnek olyanol, akik sosem voltak a saját nemükkel?
Úgy látom, van egy kis szövegértelmezési problémád. Azt írtam, hogy ugyan csajokkal szexeltem, de érdekelt, hogy milyen lehet a fasz másik végén lenni. Innentől bennem volt, hogy nem vagyok hetero. Éreztem, hogy, ha arra kerül a sor, nem utasítanám el, ha egy srác megkérne, hogy szopjam le, és/vagy megdugna.
És igen. Akkor lett teljesen világos, hogy biszex vagyok, amikor elmentem az első pasival, akit leszoptam, majd egy másik megdugott, és mindkettőt élveztem. Akkor raktam rendet a fejemben, hogy igen, két kapura játszom. De, mint írtam, érezni sokkal előbb éreztem, hogy férfivel is menne a szex, mielőtt bármi tötént volna.
#11 vagyok
Miért mondják magukat heteroszexnek olyanok, akik sosem voltak tőlük ellentétes neművel?
Kérdező, magadról elmagyaráznád, légyszíves? Ne jöjj azzal hogy ezt te érzed, tudod stb
Tehát onnan tudod, hogy fullosan hetero vagy, hogy meg sem fordult a fejedben, hogy a saját nemeddel legyél! Na, aki biszexnek vallja magát, annak elég erősen megfordult a fejében az ilyesmi!
Egyébként a szüzességed elvesztése előtt is heteronak vallottad magad, nem?
Áh, hagyjátok, sötét szegény.
Amúgy van egy magyar tanár ismerősöm, ő mondta, hogy ez a korosztály annyira nem olvas már, hogy nem tudnak szöveget sem értelmezni. Elovassák, de nem értik meg. Képtelenek összefoglalni az olvasott szöveg mondanivalóját. Ilyenkor döbbenek rá, hogy amiről beszélt, az mennyire valós probléma.
Látom, nagyon okosnak tartod magad. Amíg a megyeszékhelyen éltem, volt partnerem. De itt a világvége tábla után öt kilométerre, egy eldugott faluban nem úgy mennek a dolgok, ahogy te elképzeled.
#11 #22 vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!