Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A kérdés komoly, valóban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kérdés komoly, valóban lehetséges ez?

Figyelt kérdés
En világ életemben biszex voltam. Most 45 vagyok. Elváltam már kb 10 éve a volt nejemtől, mert tudtam hogy előbb utóbb hiányozni fog a saját nemem, és megcsalni nem akartam a nejem. Inkább elváltam, és azóta hosszabb-rövidebb kapcsolataim vannak. Gyerekünk nem volt. Lényeg, hogy egyre több velem egykorútól hallom, hogy a középiskolás gyereke egyik napról a másikra bejelenti hogy biszex, vagy meleg, vagy leszbikus, vagy transz. Tik-tokon élnek ezek a gyerekek. A szüleiket lehomofóbozzák akkor is, ha azok jóindulatból kérdezik őket, hogy biztosan azok-e? Akiket ismerek ilyen szülőket, ők mind le vannak döbbenve a gyerekeiken, hogy teljesen kifordultak önmagukból, és semmilyen életcéljuk nincs, csak a love is love. Igazán nem tudom eldönteni, hogy a mai generáció ennyire befolyásolható szexuális orientációilag, vagy hogy valóban ennyire bátran vállalják a nem heteróságukat, vagy csak divatból megjátsszák hogy nem heterók, hanem pl biszexek mint én?
2023. okt. 3. 20:06
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
71%

Köszönjük a mai homofób provokációt.

A szokásosnál ötletesebb lett.

2023. okt. 3. 20:38
 2/23 anonim ***** válasza:
42%

Azért ezt kicsit nehezen hiszem el.

De ha igaz, akkor szerintem ennyire befolyásolhatóak, vagy ettől hiszik magukat menőnek. Azt kétlem hogy valóban azok lennének.

2023. okt. 3. 21:12
 3/23 anonim ***** válasza:
80%

Egy kicsit mind.

Befolyásolhatóak,aki szerintük a mértékadó és előáll egy ilyennel akkor az követendő. Meg amúgyis a tinikor az útkeresésről szól ez is az.

Igen az utobbi 10-15 évben divat a másság.

És miota divat azóta bátrabbak is az emberek.

Gondolj bele az apád generácioja ezt bőszen titklota,megjátszott a heterót aztán lelki roncs lett,es alkesz.

2023. okt. 3. 21:25
 4/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fent tiktokon, fogalmam.sincs miket látnak ott. Én is voltam tini, nem kellett az orientációmat keresnem. Biszex voltam mindig.
2023. okt. 3. 21:36
 5/23 anonim ***** válasza:
78%
Nem hinném, hogy akiben nincs meg eleve a hajlam, az divatból meleg, vagy biszex lesz. A szexuális orientáció velünk született.
2023. okt. 3. 22:27
 6/23 A kérdező kommentje:
5-ös szerintem is született dolog, ezért sem értem ezeket a hirtelen ráébredéseket.
2023. okt. 3. 22:43
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy hetero divatból nem fog f#szt szopni
2023. okt. 4. 07:40
 8/23 A kérdező kommentje:
Így van 7-es, ez nyilvánvaló, és azt mondják kivancsi heterók... sosem voltak heterók.
2023. okt. 4. 09:02
 9/23 anonim ***** válasza:

Sokan mondják magukról, hogy kíváncsi hetero, és csak kíváncsiságból leszopna egy f@szt. Ha idáig eljut valaki, akkor már nem 100%-ig hetero. A Kinsey skálán maximum a 1-t éri el.

Hogy a fiatalok valóban biszexek, melegek, vagy csak divatb*zik, ez összetettebb dolog, minthogy röviden lehessen válaszolni rá. Az LMBTQ propaganda hatására egyre többen vállalják fel, hogy biszexek, melegek, stb. De legalább annyian ahányan felvállalják a másságukat, annyian csinálják divatból. Menőzni akarnak, vagy bármi legyen, csak érezzék, hogy tartoznak valahová.

2023. okt. 4. 09:35
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Divatból ki akarna tartozni a társadalom lenézett, kigúnyolt csoportjához?
2023. okt. 4. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!