Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdés komoly, valóban lehetséges ez?
Figyelt kérdés
En világ életemben biszex voltam. Most 45 vagyok. Elváltam már kb 10 éve a volt nejemtől, mert tudtam hogy előbb utóbb hiányozni fog a saját nemem, és megcsalni nem akartam a nejem. Inkább elváltam, és azóta hosszabb-rövidebb kapcsolataim vannak. Gyerekünk nem volt. Lényeg, hogy egyre több velem egykorútól hallom, hogy a középiskolás gyereke egyik napról a másikra bejelenti hogy biszex, vagy meleg, vagy leszbikus, vagy transz. Tik-tokon élnek ezek a gyerekek. A szüleiket lehomofóbozzák akkor is, ha azok jóindulatból kérdezik őket, hogy biztosan azok-e? Akiket ismerek ilyen szülőket, ők mind le vannak döbbenve a gyerekeiken, hogy teljesen kifordultak önmagukból, és semmilyen életcéljuk nincs, csak a love is love. Igazán nem tudom eldönteni, hogy a mai generáció ennyire befolyásolható szexuális orientációilag, vagy hogy valóban ennyire bátran vállalják a nem heteróságukat, vagy csak divatból megjátsszák hogy nem heterók, hanem pl biszexek mint én?
De ha igaz, akkor szerintem ennyire befolyásolhatóak, vagy ettől hiszik magukat menőnek. Azt kétlem hogy valóban azok lennének.
2023. okt. 3. 21:12
3/23 anonim válasza:
Egy kicsit mind.
Befolyásolhatóak,aki szerintük a mértékadó és előáll egy ilyennel akkor az követendő. Meg amúgyis a tinikor az útkeresésről szól ez is az.
Igen az utobbi 10-15 évben divat a másság.
És miota divat azóta bátrabbak is az emberek.
Gondolj bele az apád generácioja ezt bőszen titklota,megjátszott a heterót aztán lelki roncs lett,es alkesz.
2023. okt. 3. 21:25
4/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fent tiktokon, fogalmam.sincs miket látnak ott. Én is voltam tini, nem kellett az orientációmat keresnem. Biszex voltam mindig.
2023. okt. 3. 21:36
5/23 anonim válasza:
Nem hinném, hogy akiben nincs meg eleve a hajlam, az divatból meleg, vagy biszex lesz. A szexuális orientáció velünk született.
2023. okt. 3. 22:27
6/23 A kérdező kommentje:
5-ös szerintem is született dolog, ezért sem értem ezeket a hirtelen ráébredéseket.
2023. okt. 3. 22:43
7/23 anonim válasza:
Egy hetero divatból nem fog f#szt szopni
2023. okt. 4. 07:40
8/23 A kérdező kommentje:
Így van 7-es, ez nyilvánvaló, és azt mondják kivancsi heterók... sosem voltak heterók.
2023. okt. 4. 09:02
9/23 anonim válasza:
Sokan mondják magukról, hogy kíváncsi hetero, és csak kíváncsiságból leszopna egy f@szt. Ha idáig eljut valaki, akkor már nem 100%-ig hetero. A Kinsey skálán maximum a 1-t éri el.
Hogy a fiatalok valóban biszexek, melegek, vagy csak divatb*zik, ez összetettebb dolog, minthogy röviden lehessen válaszolni rá. Az LMBTQ propaganda hatására egyre többen vállalják fel, hogy biszexek, melegek, stb. De legalább annyian ahányan felvállalják a másságukat, annyian csinálják divatból. Menőzni akarnak, vagy bármi legyen, csak érezzék, hogy tartoznak valahová.
2023. okt. 4. 09:35
10/23 anonim válasza:
Divatból ki akarna tartozni a társadalom lenézett, kigúnyolt csoportjához?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!