Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Egy swinger házibulin hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy swinger házibulin hogy szokás viselkedni?

Figyelt kérdés

Mindenki mindenkit bámul, vagy ezt nem szabad?

Honnan tudod hogy kit szabad nézni szex közben és kit nem?

A nem az nem, ez egyértelmű, ennyit tudok erről az egészről, most mennék előszőr, és örülnék, ha a tapasztaltak ellátnának pár jó tanáccsal!

2023. szept. 22. 16:45
 1/7 anonim ***** válasza:
14%
hát engem is érdekelne, én is kipróbálnám szivesen
2023. szept. 22. 16:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki dugni megy, azt nézel akit akarsz.
2023. szept. 22. 17:05
 3/7 anonim ***** válasza:
53%

Menj oda random dugó emberekhez és szállj be harmadiknak ennyi

Üdv,

Szigi

2023. szept. 22. 17:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy egy sima swingerben, aki nem akarja hogy nézd az jelezni fogja. Gondolom nem csak 1 db szoba lesz és el tudnak vonulni a kisebb kompániák ha nem mindenki előtt akarják. Mindazonáltal a swinger házibulik azért nem 100 fősek, 5-25 fő szokott lenni, ott eléggé könnyű kialakítani a közvetlen kapcsolatot ki-kivel mit akar (és mit nem). A nagyobb házibulik azért mások, de oda nem 0 km-seket szoktak hívni.
2023. szept. 22. 17:36
 5/7 anonim ***** válasza:
24%
Én 3x voltam már ilyen klubban. Igaz mindig titokban mert közben párkapcsolatban voltam. Egy fiatal lány.
2023. szept. 22. 18:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

5/5 anonim ***** válasza:

* Egy fiatal meleg aki lánynak adja ki magát

2023. szept. 22. 20:04
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

A nem az tényleg nem.

Gumit húzni/húzatni kell.

Törölközőt tenni kell a csupasz fenék alá, ahova leülsz.

Kb. ezek a partis illemszabályok.

De full ismeretlenül senki nem fog szexelni veled. Bemutatkozás (keresztnév), kis csevegés, kommunikáció itt is kell, mint bárhol az életben.

2023. szept. 22. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!