Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lányok, nők, ha lenne olyan vegyes swinger club, ahol biszex nők és férfiak vegyesen lennének, akkor az izgalmas lenne, vagy a biszex pasik miatt szóba sem jönne?
Biszex nők és hetero férfiak minden klubban vannak - ebben nincs új a nap alatt. Néhány klubban próbálkoztak biszex pasis estével, de már nincsenek ilyen estek (nem érte meg nekik).
Aki erre vágyik azok a Magnum nyílt napját látogatják, amikor nők is mehetnek.
Nem mondom, hogy zavarna, vagy izgalmas lenne, inkább csak nem érdekelne. Felőlem jöhetnek ők is, nem kötelező nekem nézni, vagy igen?
Amúgy nem értem ezt a nagy aggódást, hogy a nőknek tetszik-e. Már sok ilyen kérdés volt. Ha férfivel akarsz lenni, akkor legyél. Miért kell, hogy legyen melletted egy olyan nő, aki tasolva helyesel hozzá?
#3 a swingerekben mindent szabad, de semmi sem kötelező elve van. Ha nem akarod nézni akkor nem nézed. Ezzel együtt a ffi biszexualitás NEM engedélyezett a klubokban. Nem a nőket zavarja - hanem az ott lévő pasikat, s néhányan tennének is rá megjegyzést / zavarná őket ha egy másik pasi "bepróbálkozna" náluk. Így inkább az esetleges viták megelőzése miatt egyszerűbbnek tartják a tiltását.
Mondjuk amúgy sem értem miért akarnak melegek v. biszex pasik olyan helyre menni ahol a többi férfi hetero...
Utolsó mondatodra reflektálva, nyilván mert biszexek.
Egyszerre akarják meg élni mindkét nemmel gondolom.
Ahogy a biszex nők ezeken a helyeken.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!