Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ez megcsalásnak számít?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megcsalásnak számít? Elmondjam a páromnak?

Figyelt kérdés
Biszex vagyok, és van egy barátnőm. Ha nőkről van szó, akkor minden közeledést tőlük visszautasítok, mert barátnőm van, és őt szeretem. Viszont tegnap a koliszobában egyedül maradtam egy haverommal, akiről nem tudtam, hogy szintén biszex. Dumálgattunk, majd ő benyögte, hogy rohadt kanos, és poénból kiverhetnénk egymásnak. És ennek az lett a vége, hogy lefeküdtünk. De akkor meg valahogy fel se fogtam, hogy mit csinálok, annyira vitt az izgalom, meg az hogy ez új dolog, mert sose voltam férfival. Ma reggel ütött be, hogy baszki ugyan azt csináltam, mint egy nővel, csak éppen a saját nememmel. Nem tudom most mit csináljak. Ismerem a barátnőmet, ezért egyből szakítana. De én tényleg nagyon szeretem őt, és azt is tudom, hogy ilyen nem lesz többet.

2023. szept. 18. 15:18
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
60%
Hat en siman kinezem ezt a pasikbol legyen hetero vagy biszex. Szóval nem feltetlen kamu a kerdes. Egyszeruen csak gyoker, akiben nem lehet megbizni.
2023. okt. 17. 14:45
 22/23 anonim ***** válasza:
Ha nem kamu kérdés lenne egy kamu ideglenes nickről, akkor már régen válaszolt volna a kérdező, mivel nagyon régen tette fel a kérdést.
2023. okt. 18. 21:18
 23/23 anonim ***** válasza:
72%

"az igényedet a saját nemeddel való fizikai együttlétre"

Az nem igény, lehetőség!

2023. dec. 10. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!