Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ez megcsalásnak számít?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megcsalásnak számít? Elmondjam a páromnak?

Figyelt kérdés
Biszex vagyok, és van egy barátnőm. Ha nőkről van szó, akkor minden közeledést tőlük visszautasítok, mert barátnőm van, és őt szeretem. Viszont tegnap a koliszobában egyedül maradtam egy haverommal, akiről nem tudtam, hogy szintén biszex. Dumálgattunk, majd ő benyögte, hogy rohadt kanos, és poénból kiverhetnénk egymásnak. És ennek az lett a vége, hogy lefeküdtünk. De akkor meg valahogy fel se fogtam, hogy mit csinálok, annyira vitt az izgalom, meg az hogy ez új dolog, mert sose voltam férfival. Ma reggel ütött be, hogy baszki ugyan azt csináltam, mint egy nővel, csak éppen a saját nememmel. Nem tudom most mit csináljak. Ismerem a barátnőmet, ezért egyből szakítana. De én tényleg nagyon szeretem őt, és azt is tudom, hogy ilyen nem lesz többet.

2023. szept. 18. 15:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
73%
Én még sehol nem olvastam pontos definiciót a megcsalásól.
2023. szept. 18. 21:32
 12/23 anonim ***** válasza:
22%
Kamu kérdés
2023. szept. 18. 21:47
 13/23 anonim ***** válasza:
55%
Basztatok egy jót, hát na. 😆
2023. szept. 18. 22:13
 14/23 anonim ***** válasza:
92%

9es vagyok, gondolom azok pontoztak le, akik, ugyanezt a kifogast mondjak, mikor megcsaljak a parjukat... ez benne a lenyeg meg maguknak is hazudnak.😅

10es, megcsalasnak szamit a baratnojenek is, TUDTA a kerdezo. Ahogy irta, szakitana emiatt a csaj, ezert nem is akarja elnondani.

2023. szept. 19. 08:49
 15/23 anonim ***** válasza:
71%

Biszex kategória, biszex hashtag, tudod magadról a biszexualitásodat, a haverod sem hetero hanem (szerinted) bi, tudtad, hogy nem "hetero dolog" amit kért és csináltatok, és azután még van képed leírni, hogy "akkor meg valahogy fel se fogtam", (...) "ma reggel ütött be, hogy baszki ugyan azt csináltam, mint egy nővel, csak éppen a saját nememmel".

Szerinted van olyan hülye ember (a barátnődet is beleértve) aki ezt elhiszi neked ebben a formában?

Ahogy elnézem, vannak néhányan akik beszopták a kamu kérdésed... ;)

2023. szept. 19. 11:08
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, megcsalás.
2023. szept. 19. 17:55
 17/23 sandrisbp ***** válasza:
63%

Hát, ha komolyan úgy érzed, ez egy alkalom volt és többet ilyesmit sose csinálsz sráccal vagy pasival, akkor ne mondd el, mert kockázatos.

Ha viszont a haverral jobb volt a szex, mint a csajoddal szokott lenni, akkor mondd el és menj mélyebbre ebben az irányban... mert akkor ez inkább a te utad. És keress olyan barátnőt, aki el tudja fogadni, hogy néha fiúval is vagy és leszel is.

2023. szept. 20. 11:59
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

#17 Nekem ugyanez a helyzet az élettársammal. Ó hetero, én bi, és már a kapcsolatunk elején megbeszéltük mi fér bele a kapcsolatunkba, és "közé".

Sosem léptem át egyetlen vörös vonalat sem, mert nem szeretném elveszíteni a páromat, sokat jelent nekem.

A "szabályok" pedig nem bonyolultak, és a kötődésünk sokkal többet ér attól, mintsem felrúgjak akár egyet is azok közül.

2023. szept. 20. 13:50
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Elmondtad vegul vagy mi volt???
2023. okt. 2. 05:01
 20/23 anonim ***** válasza:

Kamu profilról feltett kamu kérdésre vársz választ? :D

Ha lenne is válasz, az is kamu lenne, de szerintem nem lesz, mert csak arra az időre használta a kérdező a kamu profilt, amíg élvezkedhetett a válaszok némelyikén.

Most, hogy már nincs min élvezkednie, nagy valószínűséggel a kamu nicket sem használja. Majd talán egy következő kamu kérdésnél fogja használni, addig meg "pihi lesz" a kamu nickjének :D

2023. okt. 3. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!