Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít? Elmondjam neki?
Figyelt kérdés
A barátommal két és fél évet voltunk együtt,amikor szakítottunk egy butaság miatt. Igazán egyikünk sem akarta, mégis belementünk. A kapcsolat nem szakadt meg köztünk (telefon,facebook) a szakítás után sem. Néha szóba került az újrakezdés is... Közben elkezdtünk találkozgatni másokkal, és én az egyik randin csókolóztam egy fiúval.(Biztos vagyok benne, hogy ő nem tett hasonlót.) A szakítás után három hónappal újra összejöttünk, most nagyon jó a kapcsolatunk, de azóta mar a lelkiismeretem. Félek, ha elmondom neki, akkor azt gondolja, hogy azért tudtam megtenni, mert nem szerettem eléggé. Ha meg is bocsát, akkor állandóan felemlegeti majd. Amúgy is féltékeny típus... tanácstalan vagyok... 18L2015. jún. 13. 19:02
1/12 A kérdező kommentje:
Ráadásul ő azóta szünetként emlegeti azt az időszakot.
2015. jún. 13. 19:05
2/12 anonim válasza:
Azért találkozgattatok másokkal, mert nem szerettétek egymást, aztán kapcsolatfüggőként egymásra szorultatok. Semmi köze a kapcsolatotoknak a szerelemhez.
De ha válaszolni is akarok, nem. Ha a szakítás után történt, akkor külön voltatok, tehát nem tartoztál neki hűséggel.
3/12 A kérdező kommentje:
Szeretjük egymást, nem kapcsolatfüggőség. Másokkal is könnyen összejöhettünk volna. Köszönöm a választ!
2015. jún. 13. 19:12
4/12 anonim válasza:
Néha jobb hallgatni. A te eseted ilyen. De ha ő kérdez rá, akkor viszont el kell mondanod. Érted a lényeget?
5/12 A kérdező kommentje:
Rákérdezett többször, eddig tagadtam. Igazából főleg én randiztam. Azt hittem, ha rögtön elkezdek randizni, hamarabb túlteszem magam rajta.
2015. jún. 13. 19:17
6/12 anonim válasza:
Nem tudom velem van-e a baj de eddig egyetlen egy olyan nőt nem láttam/találtam aki kerek perec őszinte lenne a pasijával. Nyilván pasiban is ritka és nem akarok magas lóról beszélni de én olyan vagyok aki mindig elmondja még akkor is ha szar aktuálisan. Jó ez bennem is kialakult de fontosabb dolgokban (mint pl ez) mindig is őszinte voltam. Te is legyél az szerintem de te tudod
7/12 anonim válasza:
*Rákérdezett többször, eddig tagadtam.
Mivel ezt a lépést lépted-a csóknál jóval több volt. Maradjunk ennyibe.
Ha nem akarsz bukni akkor nem az ovis mesedélutánnal állsz lé, hanem mindent vagy semmit, és az egész történetet borítod úgy ahogy történt. Ez az egyetlen esélyed. Mert minden nappal közelebb kerülsz a bukásodhoz, még ha most nem is tűnik úgy.
De mondom: az ovis mesedélutánt én a helyedben hanyagolnám.
8/12 anonim válasza:
Nem megcsalás, de ha már többször letagadtad én nem mondanám el a helyedben mert hülyén fogsz kijönni belőle
10/12 anonim válasza:
a lelkiismeret sokszor az érdekek ellen van. ha megcsalsz valakit sose mondd el senkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!