Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy egy férfi meleg vagy biszexuális?
Figyelt kérdés
Ciki lenne rákérdezni tőle? Volt kapcsolata, de akkor férfivel volt együtt. Azt is hallottam, hogy biszex. Nekem tetszik ő, kicsit furcsa, szokott lájkolgatni, de nem tudom olyan távolságtartó is. Mikor megismerkedtünk én jelöltem be őt facen, akkor m~g kapcsolatba volt kiírva. De mikor bejelöltem leszedte. Mit csináljak?2023. szept. 2. 19:03
11/11 A kérdező kommentje:
Gratulálok, hogy felfogtad. 8 általános megvan..? 😅
2023. szept. 4. 09:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!