Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy egy férfi meleg vagy biszexuális?
Figyelt kérdés
Ciki lenne rákérdezni tőle? Volt kapcsolata, de akkor férfivel volt együtt. Azt is hallottam, hogy biszex. Nekem tetszik ő, kicsit furcsa, szokott lájkolgatni, de nem tudom olyan távolságtartó is. Mikor megismerkedtünk én jelöltem be őt facen, akkor m~g kapcsolatba volt kiírva. De mikor bejelöltem leszedte. Mit csináljak?2023. szept. 2. 19:03
1/11 anonim válasza:
Talán beszélned kellene erről vele. A kommunikáció csodálatos dolog. Ok, hogy itt felteszed a kérdéseid, de válaszokat csak tőle kapsz. Egy próbát megér. Azért, mivel kicsit komplikált ez a dolog vele kapcsolatban, légy tapintatos!☝️
2/11 A kérdező kommentje:
De, hogy kérdezzek rá
2023. szept. 2. 19:46
3/11 anonim válasza:
Ha pasival volt már kapcsolata akkor nem hetero... az más kérdés, hogy te személy szerint bejössz-e neki vagy sem. Hívd el valami közös programra, sörözni vagy akármi. Pontosan tudni fogja mit akarsz tőle.
4/11 anonim válasza:
Kérfező férfi vagy, vagy nő? Ha nő, akkor tedd fel magadnak a kérdést, kell-e neked biszex férfi?
5/11 A kérdező kommentje:
Ő kell, amúgy nő vagyok
2023. szept. 3. 15:36
7/11 A kérdező kommentje:
Ki? Én? Én a fiúkat szeretem.
2023. szept. 3. 15:57
8/11 anonim válasza:
Nő vagy vagy férfi? Vagy magad sem tudod?
9/11 anonim válasza:
Tehát nem tudod magad sem. A kerdésed alapján lehetsz heteró nő, lehetsz biszex nő, biszex férfi, vagy meleg. Tehát melyik vagy? Nem tudod mi a nemed? Az nagyon gáz!
10/11 anonim válasza:
Ok. Tehát heteró nő akinek biszex férfi kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!