Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon biszexuális vagyok?
Figyelt kérdés
Eddig úgy vélekedtem, hogy meleg vagyok. Mostanában viszont észre vettem,hogy a nőket is megnézem valamiért. Ebből kifolyólag össze zavarodtam kicsit.
Viszont nővel még nem volt szexuális kapcsolatom, úgyhogy ez egy nagy kérdőjel az életemben jelenleg.
2022. nov. 7. 11:46
2/7 anonim válasza:
A legtöbb ember úgy gondolja, hogy 3 kategória létezik, a hetero, homo, bi, és vagy az egyikbe tartozol, vagy a másikba.
A valóság az, hogy ez inkább olyan, mint egy színskála ahol van teljesen fekete és teljesen fehér, közöttük pedig a szürke millió árnyalata.
Te is valószínűleg olyan vagy, aki nem a skála valamelyik végén helyezkedik el, de az, hogy egy nőtől mit akarsz sok mindentől függ, van aki csak megnéz egy csinos nőt, van aki szexet, vagy kapcsolatot is akar tőle.
3/7 anonim válasza:
2 tökéletes, annyit tennék hozzá, hogy az ember élete során mozoghat is ezen a skálán, nem csak egy fix helyet foglal el.
4/7 anonim válasza:
Nincs abban semmi szégyellni való ha biszexuális vagy.
5/7 anonim válasza:
Erre távolról elég nehéz biztosat mondani, de én minimum egy bi-kíváncsira tippelnék.
6/7 anonim válasza:
Én meg fiú létemre egy ideje megnézem a fiatalabb srácokat és elképzelem milyen a farkuk, hogy milyen a fenekük és hogyan dugnám őket... De még sajna csak fantázia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!