Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit csináljak ha a fiú barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a fiú barátommal egyre inkább a szexre hajlunk hogyan kezdjük el és hogyan fejezzük be?

Figyelt kérdés
ma 19:00
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Semmit. Induljatok el a homoszexualitás útján így azokat a nőket akiket lefoglalnátok legalább megmaradnak nekem.
ma 19:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem úgy gondoltam
ma 19:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
ma 19:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerű ! Elinditol egy olyan filmet, ahol hasonló 2 srác van. (gondolom fiúk vagytok ? ) És mikor elértek oda, hogy már kemény és kívánod, akkor előveszitek és csináljátok amit a filmen láttok. Egyébként meg jön majd az magától, mi a jó ! Csak figyeljetek egymásra és finoman kezdjétek.
ma 19:39
 5/7 A kérdező kommentje:
De mit nézzünk férfi nővel vagy férfi férfival?
ma 19:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A találkozás előtt keress egy olyan filmet, amit szeretnél a sráccal megcsinálni ! Ha elsőre csak egy közös hokit egymásnak, akkor olyat. Ha szeretnél szopni, akkor olyat, ha azt szeretnéd, hogy Ő szopjon, akkor olyat.

Csak van valami fantáziád ?

Nekem pl bejön, hogy egyszerre verjük össze fogva a 2 brét. És egymáséra élvezünk. Olyankor a forró anyagtól elsül a másik is !

ma 19:57
 7/7 anonim ***** válasza:
#5 Férfi férfival.
ma 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!