Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak, ha kihűlt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha kihűlt a vágy és nehezemre esik szexelni a barátommal?

Figyelt kérdés
Eleinte nagyon jó volt de kb 1 éve iszonyat nehéz hogy egyáltalán képes legyek szexelni. Minden más szempontból viszont jól működik ez a kapcsolat és nem is ismerek olyan embert aki ennyire szeret mint ő engem. Ha szakítanék vele, nem találnék még egy ilyet. Egyszerűen nem kívánom a szexet.
2023. máj. 30. 19:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
86%
Pedig ha nem szakítasz, akkor jön más, akivel megcsalod, vagy elhagyod ő miatta, az sokkal jobban fájna neki, minthogy most elbúcsúzol vele. Egyáltalán nem biztos amúgy, hogy nem találsz olyan társat, akivel évekig (akár 15-20 évig) is nem működhetne a szex és maga a kapcsolat!
2023. máj. 30. 19:46
 2/21 anonim ***** válasza:
83%
Király, mintha a feleségemet hallanám! Nálunk évente van kétszer szex,de inkább nem is csúfolnám annak.
2023. máj. 30. 19:50
 3/21 anonim ***** válasza:
76%
Beszéljétek meg, hogy esetleg a párod mit szólna a nyílt kapcsolathoz. Lehet sokan leszavaznak, de vannak ismerőseim, akiknél ez működik. A kapcsolat többi része rendben van, mint nálatok, de a szexet máshonnan kapják meg. Nem tudom, képes lennél-e rá egyáltalán.
2023. máj. 30. 19:54
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

"nem is ismerek olyan embert aki ennyire szeret mint ő engem. Ha szakítanék vele, nem találnék még egy ilyet"

Egy szó sem esik arról, amit te érzel iránta, leszámítva azt, hogy nem kívánod. Ez így nagyon egyoldalúnak és önzőnek tűnik.

2023. máj. 30. 20:10
 5/21 anonim válasza:
100%

Elmondtad neki, hogy te nem kívánod őt? Mert ha ezt így elmondod neki és ő ennek ellenére azt mondja, hogy így is veled akar maradni, akkor legyen úgy. De őszintén! Te nem éreznéd megalázónak és önző dolognak, hogy valaki azért marad veled, mert olyan kedves vagy, meg ugy szereted, de a testi kapcsolatot a háta közepére sem kívánja veled?

Mert én nem akarnék egy olyan emberrel maradni, aki cukinak tart, de nem kíván.

2023. máj. 30. 20:19
 6/21 anonim ***** válasza:
51%
Ugyan ez van velem is, én sajnos csalom… 🫤 L
2023. máj. 30. 20:50
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem szakítasz vele?

2023. máj. 30. 20:56
 8/21 anonim válasza:
56%
Ugyanez nálam is, nem gondoltam hogy képes leszek rá, de van szeretöm mellette 😔
2023. máj. 30. 20:58
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Jönni fog, akit szeretni és kívánni fogsz. Zárd le ezt a kapcsolatot kettőtökért, hogy tiszta szívvel, őszintén tudjátok azt mondani, vége.
2023. máj. 30. 21:42
 10/21 anonim ***** válasza:

Nekem évek óta nincs sex az asszonnyal.

Ezért hol van hol keresek ép szeretőt.

Most éppen keresek.

Mindig lehet találni főleg ha rá segít az ember egy kis pénzel

2023. máj. 30. 22:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!