Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak a biszexualitásnak is változatai?
A biszexualitás elsősorban egy skála a két végpontja a teljesen hetero, illetve a teljesen homoszexuális.
Van olyan is hogy heteromantikus biszex
Az ilyennek vannak szexuális vágyai a saját neme iránt, de csak ellenkező neművel tudná elképzelni a párkapcsolatot
van, de amit te leírsz, az sztem leginkább a bromantikus heteroflkexibilis. tizenéves - huszonpáréves korban elég gyakori. azaz a lényeg h jó viszonyba, tulképp majdnem öccs-bátyus mélységű baréáti viszony van és csak ezzel együtt műkdöik olykor a szex, ill. eleve a testi vonzódás.
kb ilyet érzel vagy sem?
értem.
az is érdekes egy viszony lehet, de én nem tartom kizártnak. és sőt, nem is kell hozzá binek lenned ... ez simán kialakul csak úgy is h felnézel úgymond a nagyfiúra.
na de ezt most nem értem. nem azt mondtad h 13 voltál és ő nagyobb? vagy vmit nem tudok akkor követni ...
hát akárhogy is, azt írod h lekezelően bánt és hogy a legjobb volt, simán lehet egy erős felnézés, ami aztán ezt hozza ki belőled.
tabutéma persze nálunk főleg, de heteró fiúk közt is érdekes dolgok tudnak kialakulni olykor, amiket senki el nem hinne kb, (persze vszínű ez a jó benne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!