Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha van egy haverom, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van egy haverom, aki meleg, én meg BI vagyok, de ő ezt nem meri nekem bevallani, érdemes segítenem neki ebben?

Figyelt kérdés
A srác minden egyes gesztusából és a vele folytatott beszélgetésekből is egyértelműen lejön nekem, hogy meleg. De valahogy azt érzem, ezt nem meri nekem bevallani. Én BI vagyok, és az ilyet rögtön észreveszem. Nem akarok tőle semmit, de látom, hogy küzd a gondolattal, és lehet próbálja magában az egészet elnyomni. Érdemes lenne segítenem neki, beszélgetnem vele a témáról?

2022. jan. 14. 01:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
Persze.. Akár még jól is elsülhet. Vagy te. Vagy mindketten. 😉
2022. jan. 14. 01:11
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
hány évesek vagytok?
2022. jan. 14. 01:13
 3/12 A kérdező kommentje:
Én 27, ő 26.
2022. jan. 14. 01:20
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem is próbálj meg beszélni vele a témáról. Egyébként ő tudja rólad, hogy biszex vagy?
2022. jan. 14. 05:56
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
Ha tudsz segíts neki. Gondolom ő is örülne ha valakivel tudna beszélgetni a témáról.
2022. jan. 14. 08:32
 6/12 A kérdező kommentje:
4) Nyíltan én sem közöltem, de tettem már rá megjegyzéseket. Egyébként október óta ismerjük egymást. Pl megkérdeztem egyszer a véleményét, amikor arról kérdeztem, mit gondol arról, hogy sráccal is smároltam. Mondjuk rzt csak üzenetben, azota nem tertunk ki ra.
2022. jan. 14. 09:56
 7/12 anonim ***** válasza:
78%
Hogy nekem miért nem jött ilyen barát...
2022. jan. 14. 09:59
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg, hátha... :)

Bárcsak lenne egy ilyen barátom :D

2022. jan. 14. 11:20
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne törd az ajtót rá, de jelezd neki, hogy veled bármiről beszélhet, ha szeretne valamit megosztani
2022. jan. 14. 11:41
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem mentek el egyszer hétvégén kocsmázni?

Megisztok pár sört, vagy valami rövidet.

Nálam 2-3 sör már oldja a gátlásokat, valószínű nála is így lesz.

Ne róla kezdj el kérdezősködni, hanem mesélj a saját biszexualitásodról.

Ahhoz hogy megbízzon benned, neked is meg kell nyílnod előtte.

2022. jan. 14. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!