Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van egy haverom, aki meleg, én meg BI vagyok, de ő ezt nem meri nekem bevallani, érdemes segítenem neki ebben?
Na ez roppant kinos volt. A srac trnyleg ugy viselkedik mintha meleg lenne, a gesztusai teljesen egy melege. Aztan elmeseltem, hogy BI vsgyok, milyen kalandom volt. Ő ezt nehezen tudta megérteni, mert a srac alban. Az ő kulturajaban ez teljesen tabu tema. Csodalkozott, hogy miert meselek neki errol, mikozben alig ismerem, csak par honapja.
Aztan jott a legkinosabb szitu, amikor bevallottam, hogy en nem voltam teljesen biztos a szexualitasaban, es azt hittem, hogy meleg. Erre nagyon meglepodott, hogy hogy gondolom ezt. Ő hetero. Volt is baratnoje. Persze nem haborodott fel, meg aztan bekesen taboztunk, de ereztem, hogy kisse kellemetlenul erezhette magat.
Ezek utan lehet tenyleg hetero, es en tevedtem egy jo nagyot, vagy csak kulturalis okokbol neki tobb idore van szuksege, hogy ezt az egeszet feldolgozza magaban es elfogadja. Felek neki felhozni ezt a temat.
Az a két lehetőség van amit te is felvázoltál.
Vagy nem fogadja el magát / nem meri felvállalni.
Vagy tényleg hetero.
Én is meglepődtem egy kollégámnál, lágyabb hangja van, természete inkább nőies, érzékenyebb stb. Nem csak én, hanem mások is azt gondoltál róla, hogy meleg. De van barátnője, ugyanott dolgozik ahol mi is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!