Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Vannak a biszexualitásnak is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak a biszexualitásnak is változatai?

Figyelt kérdés
Mindig is heterónak tartottam magam, lányokra vertem, lányokra gondoltam, lányokra állt fel, igaz, barátnőm még nem volt sajna, de dolgozom rajta, viszont most elgondolkodtam, és eltöltenék egy estét egy szőrtelen, vékony hangú, nagyon izmos, kockahasú fiúval. Még kb 13 éves voltam, a lányok nem is érdekeltek, de kosárlabdán volt egy fiú, aki jóképű volt, és a legizmosabb, akit valaha láttam (nyilván abban a korban), és szerintem simán domináns az ágyban, én pedig sub vagyok. Simán alárendeltem volna magam az izmainak. Viszont most rákerestem Facen, már 18 elmúlt, férfiasodott, szőrösödött, és hiába izmos, már taszító. Van olyan biszexualitás, hogy elsősorban heteró vagyok, de egy kicsit vonzódik fiúkhoz is?

2022. jan. 17. 17:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

az a helyzet h a Kinsey is bőven meghaladott már.

ha valaki nem kocka, akkor belátja, akár megtapasztalja, h bizony teljesen heteró fiúk között is ki tud alakulni olykor ez-az. valóban tök más, mintha két meleg kezd egymással vmit, de ugye nem ismeretlken dolog a közös hoki, a közos ez-az, én úgy vettem észre és mások elmondásából is ezt hallom, h max max az orál, ameddig elmennek, de ez is egy véglet már. heteró fiú análozni nem fog, ennyi biztos. a többit igazából az alkalom szüli ...

elcsépelt dolog, de pl egy edzés utáni öltözős helyzet pont olyan, ahol iylesmi megtörténhet. és nem, ettől még nem leszel se bi se meleg.

2022. jan. 18. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!