Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex férfiak, kikkel szemben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex férfiak, kikkel szemben magasabbak az elvárásaitok?

Figyelt kérdés

Nőkkel, vagy férfiakkal szemben?

Feltűnt, hogy a biszex ffaknak izmos, fiatal, vékony stb pasi kell, tehát kizárólag felszínes dolgokkal kapcsolatos az elvárás, de olyat egy biszextől sem hallottam, hogy a nőkkel szemben milyen elvárásaik vannak? Itt a biszex kategóriában kizárólag férfiakról ábrándoznak a biszexek, és nem értem miért nem a meleg kategóriába írkálják a zsenereiket? Miért ciki a biszex ffaknak, hogy a többségük inkább meleg mint biszex, hiszen nővel hébe hóba vannak, de ferfiakat meg állandóan leszopnának kölcsönösség/viszonzás nélkül is. Biszex ffak nektek milyen elvárásaitok vannak egy nő felé?

2023. aug. 29. 13:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Jaaajkomolyan ennyire fáj hogy a biszexek mekegek is? Hiába külön orientáció! A melegek nem biszexek, de a biszexek melegek is. Sajnálom ha fáj a valóság.
2023. aug. 29. 21:34
 12/13 anonim ***** válasza:
62%

Egy gyors kérdés: te hetero-, bi-, vagy homoszexuális vagy?

Mert ha hetero vagy, akkor a kérdésed és a kommentjeid a homofóbiádat támasztják alá, amire már a kérdés olvasásakor is gyanakodtam, és magát a kérdést is csupán provokációnak szántad, valamint a homofóbiád kiélésére.

Tehát a kérdés a saját szavaddal megfogalmazva: Te meleg vagy? És azon belül mi vagy az LMBTQ+ szerteágazó fogalomrendszerében?

2023. aug. 29. 22:08
 13/13 anonim ***** válasza:
76%

Már megint a biszex férfiakat gyűlülő nő írt ki kérdést... idézem:

"Itt a biszex kategóriában kizárólag férfiakról ábrándoznak a biszexek, és nem értem miért nem a meleg kategóriába írkálják a zsenereiket? Miért ciki a biszex ffaknak, hogy a többségük inkább meleg mint biszex, hiszen nővel hébe hóba vannak, de ferfiakat meg állandóan leszopnának kölcsönösség/viszonzás nélkül is."

Azért ritkábban írunk a meleg részhez, mert a meleg férfiak részben máshogyan működnek, mint mi, bár van némi átfedés, és léteznek persze egyéni eltérések is. Tendenciózusoan azonban sokszor ütköznek a meleg illetve bi vágyak. (Megjegyzem, ezért a melegek gyakrabban oráloznak/szexelnek meleggel, biszex pasik meg biszex pasikkal.)

És ezt undok értetlenkedés nélkül is meg lehett volna kérdezned... Anélkül, hogy kimagyaráznéd magad utólag.

Más kérdés, hogy igen, mi biszexek egyszerre vagyunk homoszexuálisak és heteroszexuálisak.

Akkor mi a fene az, hogy a biszex férfiak "erőteljesebben homoszexuálisak"? Ez miféle túláltalánosítás??

Ahány ember, annyiféle, még biszexeken belül is. Az más kérdés, hogy adott "csoporton" belül a személyek között akad több-kevesebb sajátos hasonló vonás is, pl a biszex férfiak között is. Már ha lehet egyáltalán élesen "csoportokat elkülöníteni"...

Olvass kicsit Kinsey-ről, a pszichológusról. Megírta a valóságot:

a heteróságtól a homoszexualitásig különféle SKÁLA létezik:

[link]

Megjegyzem, nyilván számos biszex ír mind a hetero, mind pedig a homo kategóriába is, de gyakrabban ide, lévén a biszex az biszex, de tudom, számodra ez túl bonyolult ahhoz, hogy mentes lehess a kötözködéstől.

2023. aug. 31. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!